Iata cum poti face SEO pentru blogul tau

Iata cum poti face SEO pentru blogul tau

Ai un blog pe care doresti sa il promovezi si nu stii cum sa o faci? In primul un blogger bun are nevoie de promovare. Daca vrei sa te faci instant remarcat atunci trebuie sa stii sa aduci de fiecare data ceva nou pe piata si sa te promovezi cat mai bine posibil.

   Cele mai bune modalitati de promovare

Promovarea prin Social Media

Promovarea prin Social Media este extrem de avantajoasa. Este suficient sa ai o pagina Facebook si sa incepi sa iti promovezi afacerea acolo. Mai mult de atat iti poti distribui direct articolele pe retelele de socializare astfel incat acestea sa fie tot mai vizibile in mediul online.

Te poti inscrie in grupuri generaliste cat si in cele care au direct legatura cu nisa blogului tau. Vei ramane surprins sa descoperi cat de multe persoane iti vor citi articolul.

Optimizarea SEO

Este destul de dificila de facut daca nu ai un specialist langa tine. Optimizarea SEO pentru un blog inseamna sa cauti expresii pe care oamenii le cauta tot mai des pe Google cu ajutorul carora sa redactezi articole tot mai mari. Articolele ar trebui sa aiba cel putin 1000 de cuvinte si sa fie construite in jurul expresiilor gasite de tine.

Oamenii cauta pe Google fel de fel de produse, tot pe motoarele de cautare isi cauta informatiile necesare care sa ii ajute in deciziile luate. Pe langa asta, s-a demonstrat faptul ca oamenii au mai multa incredere in rezultatele oferite de Google in primele pozitii.

In cazul in care nu reusesti sa iti aduci blog-ul in primele pozitii Google, poti avea siguranta ca toti concurentii tai o vor face asa ca investeste in aceasta ramura atat de importanta pentru afacerea ta.

Promovarea SEO este cea mai buna modalitate prin care poti creste in mediul online. Aceasta crestere se va face treptat si vei avea siguranta  ca locul pe care ajungi este unul binemeritat.

Cu cat blog-ul tau este mai vizibil in mediul online cu atat vei avea mai multe sanse ca acesta sa creasca in mod organic. Da click pe https://www.seoads.org/blog-seo/ pentru a avea parte de informatiile de care ai nevoie.

0 Comments

Leave a Comment

Login

Welcome! Login in to your account

Remember me Lost your password?

Lost Password