Handbal Liga Naţională / Energia Pandurii – UCM Reşiţa 28-35 (14-16)

Untitled Document

HandbaliÃ…Ÿtii gorjeni au pierdut duelul cu UCM ReÃ…ŸiÅ£a, într-un joc în care apărarea a fost punctual slab al echipei. După două eÃ…Ÿecuri consecutive Ã…Ÿi o victorie, pentru Energia a venit un nou eÃ…Ÿec, în faÅ£a echipei UCM ReÃ…ŸiÅ£a care s-a impus la Ã…Ÿapte goluri diferenţă, scor 35-28, după ce la pauză rezultatul era de 14-16. Energia a început partida în forţă, însă s-a văzut condusă după doar zece minute de joc, oaspeÅ£ii luând un avans de trei goluri. Gorjenii au reuÃ…Ÿit să readcuă egalarea cinci minute mai târziu, însă din acel moment nu au mai reuÃ…Ÿit mare lucru. OaspeÅ£ii din ReÃ…ŸiÅ£a au părut că îÅŸi doresc mai mult victoria Ã…Ÿi au atacat continu, în timp ce gazdele au făcut multe greÃ…Ÿeli în apărare.

Până la pauză, gorjenii nu au reuÃ…Ÿit decât să reducă din diferenţă, scorul fiind de 16-14 în favoartea ardelenilor. ÃŽn cea de-a doua parte, pandurii nu au mai reuÃ…Ÿit mare lucru, oaspeÅ£ii luând un avans considerabil de Ã…Ÿase goluri. ÃŽn minutul 45, Energia a rămas în inferioritate numerică, PăiuÃ…Ÿ văzând direct cartonaÃ…Ÿul roÃ…Ÿu. HandbaliÃ…Ÿtii gorjeni au făcut multe greÃ…Ÿeli în apărare, ceea ce l-e apermis oaspeÅ£ilor să se distanÅ£eze la Ã…Ÿapte goluri, scor final 35-28.

Toacsen Ã…Ÿi-a criticat jucătorii
Cele mai multe goluri ale gorjenilor au fost marcate de Mazilu- Ã…Ÿapte, Truică – cinci, Preda – patru, Năftănăilă- trei, Mihoci, RoÃ…Ÿu Ã…Ÿi Enache – câte două, iar Ghiră un gol. De partea cealaltă, la ReÃ…Ÿita cele mai multe reuÃ…Ÿite au fost semnate de Butulija Ã…Ÿi Irimecu, ambii câte nouă goluri marcate.

La finalul partidei, antrenorul gorjenilor Sorin Toacsen, s-a arătat dezamăgit de jucătorii săi, pe care i-a criticat dur. După părerea acestuia, o parte din componenÅ£ii lotului nu pot mai mult, aceÃ…Ÿtia neavând valoare de Energia. Tehnicianul spune că, nu Ã…Ÿtie ce soluÅ£ii să adopte pentru a le implementa spiritual de învingători, ceea ce la uni le lipseÃ…Ÿte: “„ Nu îmi explic ce s-a întâmplat. Se pare că aceasta ne e valoarea. La noi este posibil orice. Pute să batem echipe mari ca Steaua, Dinamo sau ReÃ…ŸiÅ£a, însă putem la fel d ebine să luăm bătaie de la echipe mici.

Mai este mult de lucru la Energia. Nu aÃ…Ÿtept să vină vacanÅ£a de iarnă, aÃ…Ÿtept să vină cât mai curând rezultate. Probabil uni din jucători au intrat în vacanţă deja Ã…Ÿi asta îmi dă de gânditâ€, a precizat antrenorul Energiei.

Alin Popescu

10.10.2007. 07:12


Acest articol n-are nici un comentariu.

0 Comments

Leave a Comment

Login

Welcome! Login in to your account

Remember me Lost your password?

Lost Password