Finala MISS UNIVERSE ROMANIA 2009, 27 iunie

Preselectia pentru Miss Universe® Romania s-a incheiat. In zilele de 13 si 14 iunie, in Baneasa Shopping City, a avut loc faza a doua a preselectiei tinerelor romance aspirante la titlul Miss Universe® 2009. Pe parcursul perioadei de inregistrare s-au inscris pe site-ul oficial 807 fete si doar 200 dintre ele au fost chemate la preselectie. In 16 ore, tinere din toate colturile tarii au beneficiat de machiaj profesionist, de sedinte foto si au fost supuse probei costumului de baie si a unui interviu prin care fetele sa-si demonstreze abilitatile de comunicare.
Cele mai frumoase 24 de tinere au fost alese de un juriu alcatuit din persoane cu experienta in domeniul modellingului, televiziunii, dar si in alte domenii conexe industriei frumusetii. La jurizare au contribuit si reprezentanti ai mass-media si ai echipei organizatoare. Preselectia nu a fost insa lipsita de peripetii: 2 dintre cele 24 de fete au fost descalificate din concurs, ele fiind inlocuite cu urmatoarele clasate.
„Miss Universe® este cel mai cunoscut concurs de frumusete, are un istoric bogat si beneficiaza de prestanta internationala. Faza locala, Miss Universe® Romania respecta in totalitate cerintele acestui concurs si doreste sa mentina inaltele valori morale ale participantelor. Cele mai bune 24 de fete alese in urma preselectiei respecta standardele acestui concurs” a declarat Mike Costache, Presedintele Miss Universe® Romania 2009.
Criteriile care au stat la baza selectionarii finalistelor au fost: trasaturile fizice, atitudinea, dictia, spontaneitatea si creativitatea de care au data dovada la interviu. Intrebarea care a servit drept element de departajare a fetelor a constat in formularea unei invitatii in limba engleza pentru vizitarea Romaniei si argumentele aduse in favoarea tarii noastre.

16.06.2009. 11:01


Acest articol n-are nici un comentariu.

0 Comments

Leave a Comment

Login

Welcome! Login in to your account

Remember me Lost your password?

Lost Password