Fără patru titulari cu Dinamo

Ziarul Gorjului – Numarul 56

Liga I / Pandurii Târgu Jiu – Dinamo, duminică 21 octombrie, ora 15.00, în direct pe NaÅ£ional TV

La jocul de duminică, pe care gorjenii îl vor disputa în compania echipei Dinamo BucureÃ…Ÿti, antrenorul Eugen Neagoe nu se va putea baza pe serviciile a câţiva jucători importanÅ£i, care acuză probleme de sănătate. Dacă Guso Ã…Ÿi Djakpa vor veni obosiÅ£i de la reprezentativele ţărilor de unde provin după ce au dat curs convocărilor, „Geană†are patru absenÅ£e extrem de importante. FundaÃ…Ÿul Alin Rus nu va putea evolua din cauza unei suspendări pentru cumul de cartonaÃ…Ÿe galbene, locul acestuia urmând a fi luat în defensivă de Adrian Rusu. De asemenea, compartimentul mijlociu are probleme grave, trei jucători de bază fiind indisponibili. Adrian Popescu, Vasilache Ã…Ÿi Păcurar nu au nici cea mai mică Ã…Ÿansă să intre la acest joc. Pe listă poate fi adăugat Ã…Ÿi Robert Vancea, jucătorul nefiind refăcut în totalitate după entorsa suferită la jocul trecut, cu CFR Cluj. TotuÃ…Ÿi, acesta are Ã…Ÿanse 50% să joace, dacă antrenorul va hotărâ să riÃ…Ÿte cu introducerea sa în teren. Cea mai gravă pare a fi accidetarea căpitanul Alexandru Păcurar, care săptămâna trecută a părăsit cantonamentul echipei de la Băile Herculane, Ã…Ÿi a plecat în Serbia pentru a fi supus unor investigaÅ£ii medicale.

Vasilache a acuzat unele probleme musculare în cantonament, în cele din urmă acesta fiind diagnosticat cu o ruptură musculară, care îl va Å£ine departe de gazon o perioadă scurtă. Deoarece nu se va putea baza pe câţiva jucători importanÅ£i la partida cu Dinamo, „Geană†a testat mai mulÅ£i jucători la amicalul susÅ£inut în week-end cu CSM SebeÃ…Ÿ, însă nu prea au dat soluÅ£ii.

AtenÅ£ie la „câiniâ€
DeÃ…Ÿi antrenorul Eugen Neagoe nu acceptă un eÃ…Ÿec cu Dinamo, acesta fiind de părere că echipa sa poate câÅŸtiga, ultima demonstraÅ£ie a pandurilor nu a arătat acest lucru, gorjenii chinuindu-se cu o echipă din liga a treia. Tehnicianul pandurilor crede că, alta este miza într-un joc cu Dinamo, lucru ce le va aduce jucătorilor săi o dorinţă mare de afirmare. Dacă în sezonul trecut, gorjenii au reuÃ…Ÿit performanÅ£a de a elimina Dinamo din Cupa României, Neagoe crede că acest lucru se poate repeta Ã…Ÿi duminică. Dacă Negaoe are câteva absenÅ£e improtante în lot, acelaÃ…Ÿi lucru se poate spune Ã…Ÿi despre dinamoviÃ…Ÿti, care nu pot conta pe serviciile jucătorilor Claudiu Niculescu, Flavius Stoican sau Ianis Zicu, jucători care nu mai au nevoie de nicio prezentare. Jucători bucureÃ…Ÿtenii au reuÃ…Ÿit în etapa trecută să spulbele trupa lui GrigoraÃ…Ÿ, OÅ£elul GalaÅ£i cu un scor de 6-1, haita din Ã…žtefan cel Mare dezlănÅ£uindu-se. Principalul marcator a fost Dănciulescu, jucător aflat într-o formă de invidiat. Atacantul a reuÃ…Ÿit în acest sezon de două ori hat-trick-ul.

Radu Andrei

16.10.2007. 23:59


Acest articol n-are nici un comentariu.

0 Comments

Leave a Comment

Login

Welcome! Login in to your account

Remember me Lost your password?

Lost Password