Eternul candidat la şefia USMO – Marin Condescu

Eternul candidat la şefia USMO – Marin Condescu

Peste o sută de delegaţi vor participa la Conferinţa Uniunii Sindicatelor Miniere din Oltenia (USMO), ce va avea loc la Jupiter în zilele de 12 – 15 mai.

Sindicatele miniere din Oltenia vor avea „de ales“ între Marin Condescu şi…Marin Condescu. Nici măcar formal, liderii ortacilor nu s-au obosit să „scoată“ din rândurile lor, măcar un singur contracandidat, Condescu fiind „nevoit“ să candideze, din nou, de unul singur.Istoria se repetaă la fiecare patru ani.

El conduce sindicatele miniere din Oltenia din 1999, când, imediat după mineriade, l-a detronat pe Nicolae Gegău.

Acelaşi lucru se întâmplă, de obicei, şi cînd sunt alegerile de conducere la Federaţia Mine Energie, unde, indiferent de titulatură, îl regăsim de fiecare dată, de peste 10 ani, pe acelaşi Marin Condescu.

Conferinţa USMO va fi organizată pe Litoral, cu fastul obişnuit, numai că, de această dată, va coincide cu un simpozion pe tema strategiei energetice, organizat de Marin Condescu.

Aşadar, după Conferinţa USMO, ministrul Vosganian, reprezentanţii patronatului, şi sindicatele vor discuta pe tema strategiei energetice, strategiei miniere, dar şi despre statutul lucrătorului în industria minieră.

 

M.C.H.

12.06.2007. 01:59


Comentarii

gvf 12.04.2010. 18:50

Login

Welcome! Login in to your account

Remember me Lost your password?

Lost Password