Esti interesat de pardoseli industriale pentru depozite? Vezi ce solutii profesionale exista!

pardoseli-industriale

In domeniul industrial, pardoseala trebuie sa indeplineasca functii speciale, adaptandu-se la specificul activitatii spatiului. Cu alte cuvinte, cerintele ultraexigente in siguranta si rezistenta care sa se mentina in conditii dificile de lucru sunt atribute absolut indispensabile.

In spatii precum halele industriale, depozitele sau spatiile de productie, dar si in alte tipuri de incaperi unde traficul este ridicat in mod recurent, este necesara implementarea de pardoseli industriale, cu cerinte exigente de functionalitate, dar si de design. Care este solutia tehnica cel mai des folosita, cine poate sa iti ofere rezultate fara compromis, care sunt standardele dupa care poti masura eficienta lucrarilor, si ce mai trebuie sa stii despre pardoseli, afli acum.

Rezistenta pe termen lung in depozite cu pardoselile pe baza de rasini poliuretanice MasterTop

Sistemele de pardoseli MasterTop, cele fara imbinari, sunt extrem de populare in spatiile de tip industrial, intr-o arie de aplicabilitate diversa: de la spatii de depozitare sau productie, pana la coridoare de acces sau de serviciu. Aceste sisteme sunt cunoscute pentru faptul ca asigura standarde inalte de siguranta, in conditii de stres mecanic, trafic greu intens, presiune ridicata frecventa sau orice alt tip de activitate specifica activitatii din spatiile cu rol de depozitare, de exemplu. Din acest motiv, acest tip de pardoseli este specific, intalnit, dar si recomandat pentru halele industriale cu activitate de depozitare. Avantaje:

  • in primul rand, permit o instalare foarte rapida, acest lucru fiind un plus considerabil pentru cei care au in gestiune un depozit ;
  • sunt foarte usor de intretinut si de curatat, de unde deriva avantajul cheltuielilor mai scazute pentru activitatea de intretinere;
  • au o durata de viata lunga in conditii de trafic intens si greu, ceea ce asigura o investitie de durata;
  • asigura o tranzitie fara imbinari, prin imbinarea rotinjita a rosturilor dintre perete si pardoseala;
  • suprafata formata de acest tip de pardoseala este una omogena si neteda, asigurand un spatiu de lucru la standarde ridicate de siguranta;
  • suprafata formata prin acest tip de pardoseala este antiderapanta si elimina astfel orice risc de alunecare, un alt beneficiu considerabil pentru specificul activitatilor din halele de depozitare;

Concluzia este ca sistemul de pardoseli pe baza de rasini poliuretanice MasterTop este o fundatie sigura pentru depozite, si nu numai, dovedindu-se pe termen cat mai lung o decizie inspirata si o investie buna.

Profesionisti in pardoseli industriale sigure: performanta de la A la Z obtinuta de cei mai buni

Daca ai nevoie de sprijin in implementarea unor pardoseli rezistente si sigure, atunci cu siguranta vrei sa apelezi la oferta celor mai buni specialisti in domeniu. Cei care aplica de la A la Z sistemul de pardoseli descris mai sus, dar si alte solutii tehnice la fel de eficiente, sunt cei de la Pardoseliindustriale.ro. Cu o experienta de mai mult de un deceniu in acest domeniu, aceasta echipa este renumita pentru eficienta demonstrata in cadrul celor 550 de proiecte complexe pe care le-au dus la bun sfarsit.

Daca iti doresti pardoseli industriale executate ca la carte, atunci alege-i pe cei care o experienta a peste 150.000 de mp de pardoseli aplicate in cel mai profesionist mod. Cei de la Pardoseliindustriale.ro sunt parteneri de incredere in proiecte industriale, dar si civile, si poti avea oricand garantia faptului ca lucrarile lor prezinta nivelul optim de siguranta. Standardele de calitate sunt apreciate de cei care au lucrat cu acesta echipa.

Date de contact

Tel: 0766.526.542

E-mail: office@pardoseliindustriale.ro

0 Comments

Leave a Comment

Login

Welcome! Login in to your account

Remember me Lost your password?

Lost Password