Elena Udrea: „Cred ca acest caz va fi curand probat si atunci vom vedea care sunt consecintele”

Elena Udrea s-a prezentat la sediul Sectiei de Investigare a Infractiunilor din Justitie, cu scopul de a da declaratii ca parte vatamata intr-un dosar deschis in urma cu doi ani.

„Nu am stiut unde este sediul (SIIJ, n.r.) si am venit pe jos doi kilometri. Am venit citata in calitate de parte vatamata, sa vad despre ce este vorba. Parte vatamata in dosar referitor la o plangere pe care am depus-o la Parchetul General in 2017 impotriva domnului procuror Bulancea, doamnei Ana Dana si domnul Popovici (de la DNA, n.r.). Pe care am facut-o eu.

O sa vad ce s-a mai intamplat in dosar. Din cate stiu, la vremea respectiva, eu depusesem inregistrari telefonice si comunicarea cu un anumit personaj care ramasese sa cred, aveam fotografii, ca sustinea ca are inregistrari cum acesti procurori puneau la cale o declaratie falsa intr-un dosar impotriva, dosar care se afla in instanta.

Insa eu cred ca acest caz va fi curand probat si atunci vom vedea care sunt consecintele pentru cei care au tinut neaparat sa faca o serie nesfarsite de dosare, sa imi faca mie o serie nesfarsita de dosare penale”, a declarat Elena Udrea.

0 Comments

Leave a Comment

Login

Welcome! Login in to your account

Remember me Lost your password?

Lost Password