Dulceaţă de trandafiri

Ingrediente: 1 kg zah?r, ? l ap?, 250 g petale de trandafiri cu par?ile albe t?iate, ? linguri?? sare de l?mâie, zeama de la 1 l?mâie

Mod de preparare: Se pune la fiert zah?rul cu apa ?i cu zeama de l?mâie, pân? ce se leag? bine. În timpul fiertului, se strânge cu lingura spuma care se formeaz?, pân? când siropul se cur??? bine. În timpul cât se leag? zah?rul, se presar? peste petalele de trandafiri sarea de l?mâie ?i se fr?mânt? bine cu mâna. Când siropul s-a legat, se pun petalele de trandafir astfel preg?tite ?i se las? s? fiarb?. Se pune în borcane dup? ce s-a r?cit bine.

25.06.2008. 06:04


Acest articol n-are nici un comentariu.

0 Comments

Leave a Comment

Login

Welcome! Login in to your account

Remember me Lost your password?

Lost Password