Dragi mineri,

Dragi minieri si energeticieni,
Dragi prestatori de servicii,
Dragi gorjeni,

Ma numesc BERCEA NICOLAE , sunt candidatul PNL pentru Senatul Romaniei colegiul 2 est ,din care si voi faceti parte.

Eu , Nicolae Bercea , ma aflu in fata celui mai greu examen al vietii mele ,examen in a carui comisie sunteti si voi. Nu vreau sa va cumpar ,fiindca nu am posibilitati financiare ,iar de la mine n-ati accepta fiindca nici eu nu am acceptat de la voi. Nu vreau sa va influentez asupra votului, fiindca voi stiti sa apreciati adevaratii oameni pentru care liberalii au hotarat votul uninominal si nu aveti nevoie de GPS politice sau sindicale.

Nu vreu sa va pacalesc fiindca n-am facut-o niciodata , vreau doar sa va reamintesc ca in cei 40 de ani de activitate, prestati in sluijba minieritului din tara , din Oltenia si in mod deosebit din IM Rovinari, am lucrat impreuna .in conditii similare chiar daca eu am fost director.

Stiu ca faceti alergie , ca va este lehamite de ce vedeti si auziti despre politicieni,stiu ca ati fost pacaliti de nenumarate ori in ultimii 19ani ,stiu ca v-ati pierdut increderea in clasa politica cu care va intaniti la fiecare 4 ani la targul de minciuni electorale , cu ocazia alegerilor parlamentare.

Si cu toate astea , eu Bercea Nicolae , ajuns la varsta intelepciunii maxime , dupa o indelungata chibzuinta , indemnat de multi dintre voi, provocat de oameni importanti ai judetului, de valori superioare mie, de a intra in politica , de reprosuri ca m-am retras in 1990, am hotarat sa ma angajez intro politica menita sa sprijine Gorjul pentru a ajunge la normalitatea europeana.

Voi , sunteti cei care mi-ati bagat in cap , mie Nicolae Bercea , ca sunt o busola corecta , ca sunt un semafor adaptat traficului societatii actuale, ca sunt un cantar bine etalonat pentru cantarirea valorilor oamenilor , ca sunt un judecator incoruptibil, ca sunt ,uneori, periculos de corect pentru societatea zilelor noastre.De multe ori m-am pipait sa vad daca eu sunt acela Nicolae Bercea ,cel caruia ii atribuiti astfel de vicii,fiindca toate aprecierile voastre mi-au adus numai necazuri in perioda post decembrista.

Eu Nicolae Bercea nu sunt nostalgic ,dupa cum nici foarte multi dintre voi nu sunteti, dar sunt nemultumit de tratamentul si dispretul politicienilor fata de minieri , energeticieni si prestatorii de servicii in activitate sau la pensie si prin noi, fata da toti gorjenii. Ne-au apreciat cat au putut fura din munca noastra . Voi stiti tot asa de bine cine sunt cei care s-au imbogatit fraudulos din munca noastra.

Multi ani am fost sanctionati la nivel national si international , ca fiind minierii din Valea Jiului adusi la Bucuresti de Cosma .Stiti cine a chemat minierii la Bucuresti si cu ce scop !

Fiind deja inscris la CONCURSUL pentru ocuparea postului de SENATOR in Parlamentul Romaniei reprezentand partea estica a judetului din care si voi.faceti parte eu Nicolae Bercea ,am considerat necesar ca sa fac apel la voi care ma cunoasteti bine , cu care am impartit si bucuriile si necazurile , pe care v-am sanctionat si v-am premiat , pe care v-am apreciat si iubit , pe care v-am pus langa mama care m-a adus pe lume voi fiind cei care m-ati scos in lume, sa veniti in sprijinul meu pentru a sparge impreuna traditia prin care in acvariul politic n-au ce cauta figuri noi, tocmai ca sunt cinstite si le strica jocul practicat pana acum.

Am nevoie de votul vostru ,am nevoie de votul vecinilor,rudelor,prietenilor si colegilor de serviciu..Votati in partea dreapta sus pe buletin si votati pe Bercea senator.

23.11.2008. 23:30


mircea 24.11.2008. 21:02

0 Comments

Leave a Comment

Login

Welcome! Login in to your account

Remember me Lost your password?

Lost Password