Disputa intre PNL si USR-PLUS. „Fara o renastere demografica, Romania n-are viitor”

Mihai Neamtu, membru PNL, a atacat Alianta USR-PLUS, pe motivul tolerantei fata de islam si migratie. Andrei Caramitru i-a raspus si s-a iscat un adevarat scandal.

„Sper ca e clar pentru toata lumea:

– Alianta 2020 (USR/Plus) sustine la nivel european politicile lui Macron/Verhofstadt: migratie necontrolata, porti deschise pentru populatiile africane, toleranta fata de Islamul politic, secularism agresiv si globalism fara frontiere. Pentru ca nu le pasa de crestinism, patriotism si istorie, liderii USR/Plus vor abandona Basarabia in ghearele Rusiei.

– PNL apara liberalismul economic si ordinea morala de inspiratie iudeo-crestina. Dreapta sustine reforma Statului, initiativa privata, familia si libertatea de constiinta (inclusiv dreptul cetatenilor de-a initia referendumuri). Fara o renastere demografica, Romania n-are viitor.

Sa nu ziceti ca nu v-am spus. O Duminica frumoasa!”, a transmis Mihail Neamtu.

„Mihai Neamtu si aripa ultra-conservatoare din PNL: niste imbecili. La fel ca si aripa USL-ista. Le e frica de o alianta guvernamentala cu USR/PLUS (care va fi facuta de aripa “normala” din PNL). Eu l-am taxat de imbecil. Trebuia sa mai adaug si ticalos. Imi mentin afirmatia. Acum cere o “dezbatere” cu mine. Ce sa dezbat cu oameni dezaxati? Nu ma cobor la nivelul lor si nu ii ajut sa isi creasca profilul public. Asta e ultima postare pe tema asta. Si cer formal PNL sa il excluda pe acest individ din partidul lor – le face foarte mult rau”, a raspuns imediat Andrei Caramitru, membru USR.

0 Comments

Leave a Comment

Login

Welcome! Login in to your account

Remember me Lost your password?

Lost Password