Design deosebit si durabilitate prin aplicarea de pardoseli epoxidice

Alegerea unei pardoseli perfecte, pentru un anume tip de spatiu, poate fi dificila, mai ales ca fiecare dintre tipurile de pardoseli au atat avantaje cat si dezavantaje. In acest caz, lipsa de cunostinte in domeniul constructiilor poate reprezenta o problema. Daca dorinta ta este sa gasesti un tip de pardoseala usor de intretinut, cu o rezistenta mecanica excelenta, dar si cu o multitudine de posibilitati in ceea ce priveste personalizarea designului, te poti orienta catre tipurile de pardoseli epoxidice.

Pardoselile epoxidice sunt utilizate cu precadere in domeniul industrial sau comercial, mai exact in spatii care presupun un trafic foarte intens si utilizarea de masini industriale cu un gabarit ridicat. Cu toate acestea, nu se exclude folosirea lor si in locuinte datorita designului extraordinar de atragator pe care poate sa il creeze.

Avantajele aplicarii de pardoseli epoxidice

Pardoseala epoxidica se obtine din rasini epoxidice care, fiind in stare lichida, presupune aplicarea prin pensulare pana la crearea unei suprafete perfect plane. Tocmai aceasta stare lichida permite crerea de stiluri si modele superbe. Iata care sunt avantajele aplicarii acestui tip de pardoseala:

Designul

Dupa cum am mentionat mai sus, aceste tipuri de pardoseli sunt utilizate in spatii industriale in mod special, insa pentru spatiile industriale exista multe alte solutii precum pardoseala din beton, poliuretanica, elicopterizata etc. Unul dintre importantele motive pentru care se alege pardoseala epoxidica in detirmentul celorlalte este aspectul ei lucios si profesional care poate fi personalizat in nenumarate stiluri.

Costurile scazute

Alt avantaj foarte important al acestui tip de pardoseala este costul scazut al aplicarii. Aceasta poate fi aplicata direct pe o pardoseala din beton, dar si pe alte tipuri de pardoseala, fara sa fie nevoie de alte materiale.

Rezistenta

Pardoseala epoxidica are un grad de rezistenta foarte mare. Se pateaza foarte greu indiferent de substanta care ajunge pe aceasta (ulei, clor, diferite substante de curatat, benzina etc). Pe langa rezistenta la diferite substante, aceasta nu este afectata nici de foc sau apa, iar bacteriile sunt alta problema usor de rezolvat prin aplicarea unei pardoseli epoxidice. Rezistenta mare la bacterii si microbi o face o alegere perfecta pentru spitale si clinici.

Durabilitate

Pe langa beton, pardoseala epoxidica este caracterizata printr-o durata de viata foarte mare datorita rezistentei ei deosebite la factori externi. Instalata corect, aceasta poate rezista cateva decenii fara sa se crape sau zgarie. Desigur, totul depinde si de zona in care este folosita pardoseala, insa reparatia este usor de facut oricum.

Varietate

Pardoseala epoxidica poate fi personalizata in orice mod doresti tu. Poti alege orice culoare, model sau design, iar acesta va fi realizat de un profesionist. Pardoseliindustriale.ro reprezinta o echipa de experti in aplicarea de pardoseli industriale si civile, la care poti aplica cu incredere indiferent de tipul de pardoseala pe care il doresti. Solutiile tehnice eficiente si durabile vor crea rezultatele impresionante pe care le astepti.

Descopera profesionalismul in aplicarea oricarui tip de pardoseala

Pardoseli Industriale este o companie specializata in aplicarea oricarui tip de pardoseala in constructiile civile si industriale, prin abordarea fiecarui proiect cu materiale calitative, personal specializat si preturi competitive. Pentru a reusi acest lucru, firma este constant la curent cu evolutiile tehnologice. Totusi, nu neglijeaza mediul inconjurator in acest proces si investeste in tehnologii ecologice menite sa imbunatateasca calitatea vietii.

Contacteaza firma fie la sediul din Bucuresti, fie prin intermediul formularului de pe site-ul de prezentare.

 

 

 

 

 

 

0 Comments

Leave a Comment

Login

Welcome! Login in to your account

Remember me Lost your password?

Lost Password