Descopera ce model de semineu se potriveste casei tale

Un semineu aduce un plus de valoare si confort casei tale, dar este important sa stii ce model se potriveste acesteia, dar si stilului tau de viata.

Semineul potrivit in functie de locuinta

Nu-i de mirare de ce semineul este atat de popular in casele oamenilor si de ce foarte multi isi doresc unul in propria lor casa. Dar care este cea mai buna alegere pentru locuinta ta? Ar trebui sa alegi un model clasic sau unul modern? Dar in ceea ce priveste combustibilul pe care acesta functioneaza? Sunt lemnele o solutie mai economica sau gazul este mai potrivit si mai accesibil?

Sunt o multime de alegeri atunci cand vine vorba de alegerea sursei de incalzire ideale, mai ales ca exista si foarte multe optiuni in aceasta privinta. Daca stii cu siguranta ca ceea ce iti doresti in casa ta este un semineu, atunci totul se simplifica, iar parte de cercetare si cautare devine una antrenanta si chiar distractiva.

Semineele pe lemne

In viziunea foarte multor oameni, imaginea unui semineu este reprezentata de focul de lemne care arde in focarul unui semineu masiv, model clasic, asa cum il vedem in filme. Insa, dincolo de aceasta imagine idilica trebuie sa iei in considerare si alte aspecte, care cu timpul ar putea deveni chiar problematice. De exemplu, in fiecare iarna va trebui sa-i cumperi o cantitate considerabila de lemne, sa ai un spatiu special amenajat pentru depozitarea lor. Nu uita, ca lemnele trebuie sa fie unele de esenta tare si cu putere calorica mare, pentru a incalzi o camera mare in zilele friguroase.

Semineele pe lemne necesita un efort fizic considerabil an de an. Cosurile acestora necesita curatare periodica, la fel si focarele.

Insa efortul merita, mai ales daca dispui de un spatiu generos in casa.

Semineele pe gaz

Pot imita perfect semineele traditionale pe lemne, in cele mai mici detalii. Nu necesita niciun fel de intretinere si sunt usor de folosit. In plus, sunt modele diverse, mai mici, care nu necesita alocare unui spatiu generos pentru ele in casa.

Semineele pe bio-etanol

Sunt printre cele mai recente aparitii pe piata si, dupa cum era de asteptat, se bucura si de un mare succes. Motivul este unul simplu si consta in faptul ca sunt o sursa de incalzire bio si pot fi instalate in apartamente sau chiar garsoniere.

Semineele electrice

Daca obisnuiesti ca in iernile geroase sa ai un radiator pentru a suplimenta caldura din casa, atunci acestea sunt semineele perfecte pentru tine. Din punctul de vedere al designului imita foarte bine semineele clasice, iar din punctul de vederea al utilitiatii sunt o sursa suplimentara de caldura foarte buna. De mentionat faptul ca, la fel ca un radiator obisnuit, consumul de curent electric este unul mai mare, asa ca, asteapta-te ca factura la curent sa fie ceva mai mare daca folosesti un astfel de semineu ca sursa primara de caldura.

Alege un semineu modern de la furnizori de specialitate

Seminee-expert.ro este locul in care gasesti un model de semineu asa cum visezi, potrivit spatiului locuintei tale. Cu o experienta de peste zece ani pe piata de profil din Romania, echipa iti ofera o gama larga de servicii si produse, de la consultanta in alegerea sistemului de incalzire dorit, la modele de seminee moderne sau traditionale, care functioneaza pe lemne, bio-etanol sau gaz.

Date de contact:

Telefon: 021 659 65 19

Email: office@seminee-expert.ro

0 Comments

Leave a Comment

Login

Welcome! Login in to your account

Remember me Lost your password?

Lost Password