Descopera avantajele unor pardoseli ecologice pentru spatii cu trafic intens

Tipul de pardoseala potrivit trebuie ales in primul rand in functie de scopul spatiilor care urmeaza a fi amenajate. In cazul unor locuri care se caracterizeaza prin trafic intens precum salile de fitness, locurile de joaca pentru copii, gradinitele, cresele, terenurile de sport sau fabricile, este recomandat sa va orientati catre pardoseli cauciuc sigure si confortabile pentru talpi.

Pardoselile din cauciuc sunt alese pentru spatii publice datorita proprietatilor igienice si ecologice, precum si pentru confortul sporit la pasire.

Pardoseli din cauciuc: cum se instalează?

Pardoseala din cauciuc se monteaza prin unirea mai multor placi din acest material fie prin lipire de stratul suport, fie prin imbinarea acestora cu ajutorul diblurilor. Actiunea in sine, desi simpla si rapida, necesita interventia unui specialist, altfel este dificil de obtinut un aspect unitar. Milucon.ro ofera solutii pentru montarea oricarui tip de pardoseala la standarde inalte de calitate, oferindu-va exact ce aveti nevoie in functie de spatiul pe care doriti sa il amenajati.

Avantajele unor pardoseli din cauciuc

Aceste tipuri de pardosele sunt utilizate din ce in ce mai mult atat pentru locuinte cat si pentru spatii publice sau comerciale. Printre avantajele pardoselii din cauciuc se numara:

  • Durabilitate si elasticitate: pardoselile din cauciuc rezista extrem de bine la trafic intens si sustine greutati foarte mari fara sa isi piarda forma initiala. Socurile sunt absorbite foarte bine si sunt imbunatite cu propritati anti-oboseala, de aceea sunt atat de potrivite pentru locuri in care oamenii petrec mult timp in picioare, precum bucatariile restaurantelor sau salile de fitness.
  • Intretinere si curatare facile: cauciucul este impermeabil si rezistent la pete de aceea este considerat un material usor de curatat. Totusi, trebuie utilizate substante de curatat care nu sunt foarte puternice pentru a evita deterioarea mai rapida in timp.
  • Proprietati antiderapante: pardoselile din cauciuc creaza o suprafata pe care se aluneca foarte greu, ceea ce reduce riscul de accidente.
  • Proprietati ecologice: folosirea cauciucului in crearea placilor necesare pentru acest tip de pardoseala este o actiune ecologica care presupune extragerea sevei arborelui de cauciuc. Extractia printr-o metoda care nu dauneaza copacilor in niciun fel, iar pardoseala astfel obtinuta se poate recicla dupa utilizare.
  • Absenta plasticului: este cunoscuta deja problema majora pe care o ridica cantitatea imensa de plastic care ne intoxica organismul si ne polueaza planeta, de aceea tot mai multi dintre noi cauta solutii pentru reducerea folosirea acestuia. Absenta plasticului din fabricarea de pardoseli cauciuc este un alt detaliu care le face atat de populare.
  • Rezistenta la exploatare: cauciucul este un material extrem de rezistent la arsuri, zgarieturi, pete, mucegai, umezeala, substante chimice sau rugina.
  • Proprietati termoizolante si fonoizolante
  • Varietate de stiluri decorative: pardoselile de cauciuc por crea orice design atractiv doreste un client. Sunt foarte versatile din acest punct de vedere putand sa se potriveasca in orice incapere fara compromisuri in ceea ce priveste performanta sau costurile.

Decopera solutiile tehnice inteligente pentru casa sau firma dvs

Compania Milucon este prezenta pe piata national de profil de peste 12 ani si ofera servicii calitative de hidroizolatii si pardoseli pentru spatii industriale si rezidentiale.

Firma ofera servicii complete pentru a garanta satisfactia oricarui client. Colaborarea cu profesionistii Milucon incepe cu o cerere de oferta aici si apoi continua cu consultanta, comercializare materiale, executie si mentenanta periodica.

Pentru solutii tehnice inteligente, acceseaza site-ul firmei!

Date contact

Adresa:Str. Drumul Taberei 87A, București 61371

Email: office@milucon.ro

Tel: 0766 419 049

0 Comments

Leave a Comment

Login

Welcome! Login in to your account

Remember me Lost your password?

Lost Password