De unde cumperi masini second Germania? Afla care este cel mai sigur mediu de achizitie

Cu certitudine criza globala in care ne aflam a anulat sau a modificat planuri din arii diverse, iar multiple sectoare de activitate au fost afectate semnificativ. In ceea ce priveste piata auto second hand, ea isi continua mersul firesc al lucrurilor, prin activitatea comerciantilor autorizati, care – prin toate normele de siguranta si protectie – reusesc sa aduca, la comanda sau in serie, cele mai cautate masini second Germania.

Din confortul casei lor, cumparatorii au posibilitatea sa se informeze despre oferta completa, la un click distanta: pot vizualiza poze reale ale masinilor, date despre istoric, kilometraj, dotari si asa mai departe.

 

Ai acces la intreaga gama de masini comercializata, cu ajutorul Internetului

Merita sa cumperi masini second hand de la dealerii autorizati, care – prin platformele online, intuitive si usor de navigat – iti aduc la un click distanta intreaga oferta.

Poti analiza, poti face comparatii, te poti informa suplimentar despre o anumita marca sau model de masina, fara a fi nevoit sa iei pietele de masini la pas. Nu te expui niciunui risc, atunci cand iti poti rezerva autoturismul ce corespunde intocmai nevoilor si asteptarilor tale. Este un avantaj considerabil, de care merita sa tii cont – cu atat mai mult in aceasta perioada, in care scopul primordial este sanatatea, siguranta si protectia ta si a familiei tale. Super avantaj!

 

Ce avantaje iti ofera comerciantii autorizati din industria auto second hand?

Garantia masinii este unul dintre principalele beneficii pe care aceste entitati le ofera in mod constant cumparatorilor. Mai mult, suportul si indrumarea in procesul decizional este un vector de incredere esential pe care nu il poti trece cu vederea, atunci cand ai de face cu profesionisti, orientati spre buna experienta de cumparare a clientilor sai.

Mai mult, ai diferite forme de finantare la care poti sa apelezi, atunci cand ai in plan sa optezi pentru un model nou de autoturism, desi economiile nu te sustin in acest sens. Nu ramane decat sa faci alegerea potrivita si sa te bucuri de ea pe termen cat mai lung. Este simplu!

 

Auto-leasing.ro, nr. 1 in vanzarea de masini second Germania in aceasta perioada

Daca accesul la pietele de masini a fost limitat, nu se intampla la fel si in cazul dealerilor autorizati, care isi expun ofertele online mai mult ca niciodata. Unii comercianti au propria platforma virtuala, unde prezinta toate modelele de masini pana in cel mai mic detaliu. Acestea iti ofera:

  • acces la fotografiile reale ale tuturor autoturismelor din oferta (exterior si interior);
  • detalii despre kilometraj, istoricul masinii, capacitatea cilindrica a motorului, combustibil;
  • detalii de ordin tehnic, de la nr. de usi, pana la enumerarea tuturor dotarilor;
  • simulator de leasing auto, prin care poti aproxima ratele lunare pe care le-ai putea plati prin accesarea unui program avantajos de finantare, ce iti permite sa faci achizitia in cel mai scurt timp;
  • formular de comanda, daca vrei sa achizitionezi un autoturism ce nu face parte din oferta;
  • date de contact, prin care poti fi indrumat constant pentru a face cea mai inspirata achizitie;
  • acces la istoricul companiei, informatii despre experienta dobandita in cei 10 ani de activitate.

Auto-leasing.ro este un partener de incredere, un lider in industria de auto rulate. Pentru o investitie sigura si durabila, Auto-Leasing reprezinta pentru tine optiunea nr.1 in aceasta perioada, dar nu numai.

Drumuri bune!

 

Date de contact:

Tel: +4 0738 144 745

E-mail: office@auto-leasing.ro

 

 

 

0 Comments

Leave a Comment

Login

Welcome! Login in to your account

Remember me Lost your password?

Lost Password