Dan Barna: „Nu avem o polemica cu PNL”

Dan Barna, presedintele USR, a declarat faptul ca nu exista niciun conflict intre PNL si USR-PLUS, si ca a discutat cu Ludovic Orban cu privire la motiunea de cenzura.

„Nu avem o polemica cu PNL. Din momentul in care am fost ales presedinte al USR, am fost constant in mesajul ca USR, si acum alianta USR-PLUS, vom avea candidati la toate ciclurile electorale. Nu s-a schimbat nimic, a fost exact acelasi mesaj. Ca domnul Ludovic Orban a simtit nevoia sa para surprins brusc de aceasta informatie, pe care o stia de un an si jumatate, a exprimat un punct de vedere, i-am raspuns, lucrurile sunt in regula, chiar astazi am mai stat de vorba, am mai discutat despre motiunea de cenzura.

Adica aceste schimburi de replici, unele inerente si oarecum firesti, era normal ca eu sa raspund la afirmatia domnului Ludovic Orban, ca n-ar fi fost un succes, ca e unul relativ, am raspuns firesc, am taxat pozitia domniei sale, se merge mai departe. La presedintia pentru Camera Deputatilor a fost un candidat comun, am avut maturitatea, USR, sa ne retragem candidatul nostru, tocmai pentru a avea un candidat comun al Opozitiei. Discutam in aceste zile foarte serios si responsabil despre motiunea de cenzura si incercam sa obtinem cat mai multe dintre voturi”, a declarat Dan Barna.

0 Comments

Leave a Comment

Login

Welcome! Login in to your account

Remember me Lost your password?

Lost Password