Dacă intri în Primăria comunei Baia de Fier, rişti să fi acuzat de furt!


• ?efa C?minului Cultural, dat? în judecat? de un tân?r din Târgu Jiu, pentru calomnie
In urma unei sesizari primite la redactie, am aflat ca un tanar din Baia de Fier, care locuieste impreuna cu familia sa, la Targu Jiu, a fost acuzat, fara menajamente, ca este autorul unui furt. Este vorba Ion Zaharia, care a fost acuzat de sefa Caminului Cultural din comuna, Mirela Dragonescu, ca i-ar fi sustras acesteia telefonul mobil.

Toata povestea a ajuns sa fie verificata de politistii din localitate, tanarul fiind chemat sa dea declaratie. Numai ca in ziua cu pricina, luni 13 iulie, Ion Zaharia se afla la Targu Jiu> „Nu-mi vine sa cred ce mi se intampla. Eram la Tagu Jiu, cand am primit un telefon, sa ma prezint la Baia de Fier ca cineva ma cuza de furt. Am avut surpriza sa constat, ca, desi in ziua in care telefonul mobil al Mirelei Draganescu a disparut, adica luni, cand eu eram acasa la Targu Jiu, am fost acuzat ca sunt autorul furtului. Nu stiu ce sa spun, doar ca femeia asta m-a acuzat fara nici un fel de dovada, spunand ca m-a recunoscut in urma unor inregistrari facute cu camerele de luat vederi din cadrul primariei, acolo unde spune ca isi lasase telefonul. Am fost socat si buimacit in acelasi timp. Nu e prea usor sa te trezesti acuzat de furt…Am ramas fara cuvinte pentru moment.

M-am deplasat in comuna, m-am dus la politie, am dat declaratie…asa cum mi s-a cerut. In fine, nu pot sa spun decat ca este incredibil ce mi se intampla. Este adevarat ca merg la primaria din Baia de Fier, ori dee cate ori am nevoie, fiind comuna in care m-am nascut si in care locuiesc parintii mei…“. Tanarul nu-si poate explica cum acele camere de luat vederi cu care este dotata intitutia condusa de primarul Constantin Mitrescu, nu pot reda o imagine clara: „Am vizionat si eu acele inregistrari, nu se poate distinge mai nimic, doar culoarea haiinelor unui individ. Figura nu se vede deloc clar. Femeia asta a invemntat totul, dar nici macar nu stiu in ce scop. Nu am nicio legatura cu ea…Este ceva de neimaginat. Astept sa vad ce spune politia“, a mai spus Ion Zaharia.

„Nu stie nici unde si-a lasat telefonul“
Primarul Constantin Mihutescu a declarat ca sefa de Camin Cultural doar banuieste pe cineva: „Daca vreti sa stiti, femeia nici nu stie unde si-a lasat mobilul…Nu a mai disparut nimic din primarie, nici un act, asa cum s-a spus la inceput.Oamenii mei nu pleaca la plimbare si-si lasa actele dupa cum li se nazare… Cert este ca politistii au preluat cazul, daca acesta este un caz… Va repet, femeia nu stie de fapt cu exactitate unde si-a lasat mobilul“, a mai spus edilul. Numai ca, Mirela Draganescu s-a grabit sa acuze fara sa aiba nici un temei: „O voi da in judecata pe aceasta femeie si-i voi cere si daune morale. Cum credeti ca m-am simtit eu, fiind acuzat de o asemenea fapta? Mi-a facut numele de ras, m-a acuzat de un lucru pe care nu l-am facut si mi-a afectat imaginea.

O s-o dau in judecata in aceste zile!
Doar in Romania se poate intampla asta…sa te duci intr-o instituie unde ai treba, si sa fi acuzat de furt! E ceva…incredibil. Eu voi demonstra in instanta ca eram acasa la Targu Jiu cu familia cand i s-a furat acel telefon, dar sa vad cum isi demonstreaza ea acuzatiile!“ a mai spus tanarul targujian.

L.M.

15.08.2007. 00:11ecovescu gheorghe
05.01.2011. 17:54

dragoi iuliana-roxana 15.06.2009. 10:53

0 Comments

Leave a Comment

Login

Welcome! Login in to your account

Remember me Lost your password?

Lost Password