Cum te ajuta steroizii anabolizanti in cresterea masei musculare

steroizi anabolizanti balkan

Steroizii anabolizanti sunt niste derivati sintetici care au efecte asemanatoare cu testosteronul – hormonul sexual barbatesc. Desi initial acestia au fost sintetizati pentru a trata diferite boli, precum hipogonadismul, intarzieri de crestere, diferite tipuri de impotenta, cancer de san, datorita rezultatelor exceptionale, steroizii au inceput sa fie folositi si de catre sportivi, in special de halterofili.

In prezent, acesti steroizi sunt consumati atat de sportivi, cat si de persoanele care doresc sa isi creasca masa musculara, principalul rol al acestor substante fiind obtinerea performantelor scontate intr-un timp foarte scurt.

Avantajele steroizilor anabolizanti

Cu toate ca sunt destul de blamati, daca sunt consumati intr-un mod responsabil, steroizii au multiple beneficii, in special pentru cei care isi doresc un corp bine definit si tonifiat. Prin urmare, steroizi.eu a evidentiat cele mai importante avantaje pe care aceste substante le aduc sportivilor si practicantilor amatori de diferite sporturi care se bazeaza, in principal, pe forta:

  • steroizii ajuta la cresterea masei musculare (acesta fiind si principalul motiv pentru care cei mai multi aleg sa le adauge dietei lor);
  • ajuta la imbunatatirea echilibrului si a fortei – aspect foarte important pentru culturisti;
  • steroizii ofera energie, astfel ca oamenii sunt mult mai motivati;
  • imbunatatesc stima de sine – prin aportul adus de steroizi la obtinerea rezultatelor dorite, acestia contribuie la cresterea stimei de sine datorita aspectului frumos si bine definit al corpului;

Un alt avantaj important al acestora a fost descoperit de o echipa de cercetatori, care au observat ca si dupa incheierea administrarii de steroizi, sportivii s-au bucurat de beneficiile pe care acestia le-au adus initial.

Parabolan balkan – rezultate maxime, cu efecte secundare minime

Si steroizii, la fel ca orice supliment alimentar sau medicament, in caz de abuz pot da diferite efecte secundare, cum ar fi, de exemplu, ginecomastia (cresterea sanilor la barbati). Insa, un consum moderat si alegerea unor substante cat mai sigure pot oferi aceleasi rezultate, insa fara efecte secundare.

Un astfel de steroid este si parabolan balkan, numele comercial al unei substante anabolice destul de rar intalnite. Aceasta are efecte la fel de puternice ca oricare alt steroid, fiind potrivita pentru cresterea rapida a masei musculare, intr-o perioada scurta de timp. Insa, acest steroid nu se converteste in estrogen, fata de alte substante asemanatoare, astfel ca efectele secundare produse sunt minime.

Aceasta trasatura a steroidului parabolan este foarte importanta, deoarece steroizii din aceeasi categorie – adica cei care aduc castiguri mari de masa musculara – au si o rata de aromatizare foarte mare, ceea ce nu este valabil si pentru acest steroid.

Prin urmare, efectele secundare estrogenice produse de acesta sunt aproape inexistente, nu determina retinerea unei cantitati insemnate de apa, iar ginecomastia nu reprezinta o problema pentru consumatori, fiind totodata un excelent steroid de definire.

Singurele efecte secundare ce pot aparea in urma unui consum indelungat de parabolan sunt: caderea parului, acneea, agresivitatea crescuta sau pielea uleioasa. De aceea este recomandat ca dupa incheierea administrarii acestui steroid sa se urmeze o cura de Nolvadex sau Clomid, astfel organismul nu va avea deloc de suferit.

0 Comments

Leave a Comment

Login

Welcome! Login in to your account

Remember me Lost your password?

Lost Password