Cum recunosti o baterie lavoar moderna? Principalele tipuri si caracteristici de baterii actuale

baterie-lavoar

Uneori este dificil sa navigam prin toate ofertele de baterii pentru chiuvetele bailor si bucatariilor. Totusi, tinand cont de un buget stabilit inainte, de nivelul de calitate pe care il dorim si de stil, putem foarte usor sa gasim o baterie lavoar care sa ne convina din toate punctele de vedere.

Cand alegeti bateria pentru chiuveta, aveti posibilitatea de a alege intre doua tipuri de produse: baterie robinet-traditionala sau baterie moderne. O baterie traditionala este compusa din doua robinete (apa calda si rece) pentru a amesteca cele doua surse de apa pentru a obtine un flux la temperatura dorita. Aceste tipuri sunt folosite inca din cele mai vechi timpuri, insa in ziua de azi avem variante mai eficiente.

Bateriile moderne

O baterie lavoar moderna este adesea mai practica, deoarece permite reglarea temperaturii apei utilizand un singur maner. Majoritatea fac posibila reglarea atat a temperaturii, cat si a debitului de apa cu un singur maner. Exista modele care amplaseaza la nivelul lavoarului sau care se pun direct pe perete. O optiune incastrata in perete presupune mai multa munca, insa in unele spatii, asa cum sunt dusurile, aceasta este adesea cea mai buna varianta.

In ziua de astazi, bateriile moderne ocupa cea mai mare parte a pietei. Pe langa modelele standard, exista si versiuni ceva mai moderne, care vin cu functii suplimentare, asa cum este senzorul sau termostatul.

Baterie termostatata

Acestea ajusteaza automat si instantaneu temperatura apei. Ele asigura o temperatura constanta si un debit constant in timpul utilizarii, indiferent de presiunea sau de debitul apei calde sau reci din instalatia dumneavoastra.

Retineti ca unele modele au un limitator de temperatura, tocmai pentru a evita arsurile. Apa care curge printr-o baterie termostatata va avea mereu temperatura prestabilita, astfel incat reducem pierderile de apa si de timp din timpul dusurilor sau activitatilor casnice.

Baterie cu senzor

O versiune tot mai intalnita in bai este bateria cu senzor. Intalnita in principal in spatiile comerciale sau baile publice, bateria cu senzor (numita si baterie automata), se considera, intr-adevar, ca se potriveste perfect cu toate nevoile si asteptarile societatii moderne. Designul si partea sa moderna face bateria un aliat excelent pentru a adauga o nota de estetica in orice baie.

O baterie lavoar automata functioneaza cu detectoare de miscare in infrarosu. Nu este nevoie sa activam manual baterie, ci trebuie doar sa punem mana sau vasele sub aceasta, pentru a vedea ca apa va porni automat. Robinetul automat se va opri singur atunci cand nu va detecta nici o miscare (mai exact o sursa de caldura). Un dispozitiv de detectare in infrarosu va fi responsabil pentru detectarea miscarilor din campul vizual. Acest tip de robinet functioneaza, in general, cu acumulatori standard.

Bateriile Grohe

Ce loc mai perfect exista pentru a achizitiona o baterie lavoar decat un comerciant al produselor Grohe? In magazinul Baterii Lux avem pusa la dispozitie o gama cu adevarat bogata de baterii de baie si bucatarie, marca Grohe.

Tot ce trebuie sa facem este sa gasim una ce se potriveste cu caracteristicile tehnice dorite si cu preferintele personale privind aspectul. De performanta si durabilitate se ocupa Grohe, punand la dispozitie numai produse avizate la nivel international din punct de vedere al calitatii.

Baterii-Lux ne asteapta cu oferte speciale si cu o gama variata de alte echipamente sanitare si accesorii pentru baie si bucatarie.

Contact:

Adresa mail: office @ baterii-lux. ro

  • Telefon: 0721482872

0 Comments

Leave a Comment

Login

Welcome! Login in to your account

Remember me Lost your password?

Lost Password