Contează doar cele trei puncte

Ziarul Gorjului


După ce în sezonul trecut au pierdut duelul cu vasluienii, gorjenii au de luat o revanÃ…ŸÃ„ƒ în acest an, pentru elevii lui Eugen Neagoe contând doar victoria. Un rezultat de egalitate nu i-ar ajuta prea mult pe gorjeni, aceÃ…Ÿtia fiind într-o situaÅ£ie dificilă în clasament, cu doar unsprezece puncte acumulate. Locul 15 pe care se clasează nu mulÅ£umeÃ…Ÿte pe nimeni.

După Ã…Ÿase eÃ…Ÿecuri consecutive, Pandurii au pus capăt suferinÅ£ei cu o remiză la Arad. ÃŽn etapa cu numărul XV, gorjenii vor să îÅŸi ia revanÃ…Ÿa în faÅ£a propriilor suporteri cu o vitorie. DeÃ…Ÿi îi aÃ…Ÿteaptă un joc extrem de dificil, în faÅ£a unei echipe care este pe un meritat loc Ã…Ÿase, antrenorul Eugen Neagoe este conÃ…Ÿtient că, pentru echipa sa este un meci pe „viaţă Ã…Ÿi pe moarteâ€, însă nu imposibil de câÅŸtigat.

Pentru acest joc, antrenorul va miza cam pe aceeaÃ…Ÿi formulă ca Ã…Ÿi la partida trecută, acesta avându-i la dispoziÅ£ie Ã…Ÿi pe jucătorii Păcurar Ã…Ÿi Vasilache, aproape refăcuÅ£i după problemele medicale cu care s-au confruntat. Cei doi au Ã…Ÿanse mari să revină în teren, însă cel mai probabil din postura de rezerve.

Cele trei goluri marcate cu UTA au adus speranÅ£e în tabăra gorjeană pentru partidele următoare. Dacă Pandurii a remizat etapa trecută la Arad, vasluienii au pierdut duelul cu liderul Ligi I, CFR Cluj, cu scorul de 2-0.

Meci cu scandal în sezonul trecut
ÃŽn sezonul trecut, gorjenii au pierdut confruntarea de pe teren propriu cu Vaslui, scor 1-2, într-un joc care s-a lăsat cu scandal. Gorjenii au terminat partida în nouă jucători, Rus Ã…Ÿi Bogoi fiind eliminaÅ£i.

Gorjenii au deschis scorul pe atunci încă din minutul Ã…Ÿapte, prin Pacurar, care a executat o lovitură liberă de la 22 de metri, fază la care portarul Hăisan n-a apucat decât să Ã…Ÿteargă mingea care s-a oprit în colÅ£ul din stânga porÅ£ii. FundaÃ…Ÿul Alin Rus a primit două cartonaÃ…Ÿe galbene în doar două minute, fiind eliminat. ÃŽn minutul 26, centralul HaÅ£egan a dictat un penalty la un fault al lui Chibulcutean în careu la Gheorghiu, Panait readucând egalarea.

OaspeÅ£ii au profitat de superioritatea numerică Ã…Ÿi au marcat golul victorios prin Ljubinkovic, care a reluat cu capul un balon în plasa porÅ£ii. Pe final, gorjenii au rămas în nouă după ce Bogoi a văzut Ã…Ÿi el cartonaÃ…Ÿul roÃ…Ÿu pentru un fault dur la Buhăescu. Radu Andrei

07.11.2007. 00:38


Acest articol n-are nici un comentariu.

0 Comments

Leave a Comment

Login

Welcome! Login in to your account

Remember me Lost your password?

Lost Password