Coltare extensibile sau canapele? Afla care e cea mai buna alegere pentru tine

coltare-extensibile

Nu stii ce sa alegi pentru cea mai spatioasa incapere din locuinta ta – pentru living? Stai pe ganduri intre coltare extensibile sau canapele? Living-ul reprezinta cea mai spatioasa incapere a casei tale, pentru ca acolo te aduni cu familia pentru a petrece timp sau pentru a te relaxa la un film, pentru a lenevi putin sau pentru a citi o carte.

In functie de spatiul pe care il ai la dispozitie, trebuie sa alegi modelul si tipul canapelei, dar si functionalitatile acesteia. Inainte de orice, gandeste-te bine inainte de a lua decizia de cumparare la ce anume o sa folosesti coltare eextensibile sauo canapea. Aceasta decizie trebuie facuta in functie de utilizarile pe care ti le doresti. Trebuie sa te decizi fie pentru unul din modelele de coltare extensibile, fie pentru canapele.

Alegerea pieselor de mobilier potrivite

Canapelele reprezinta modele ce sunt prevazute cu doua sau trei locuri, care nu ocupa mai mult spatiu, fiind integrate chiar si in spatiile de dimensiuni mai mici. Pentru living-urile mai incapatoare, poti sa achizitionezi canapele cu fotoliu sau mai multe canapele de doua sau trei locuri care pot sa fie aranjate sub forma de U, in jurul unei mese de cafea.

Modelele de coltare extensibile sunt variante mai complexe pentru canapele. Care e diferenta? Locurile pentru stat sunt asezate in forma de L sau de U si nu in linie dreapta. Acest lucru confera o mai mare functionalitate, dar in acelasi timp se mareste spatiul alocat. Latura mai mare a acestor coltare extensibile este de doua sau trei locuri, in timp ce latura mai mica este de unul sau doua locuri.

Bineinteles ca te simti in dificultate in momentul in care trebuie sa alegi intre modele de canapele si coltare extensibile. Care dintre aceste doua variante este cea mai potrivita pentru nevoile tale? Care este in trend si de ce anume trebuie sa tinem cont inainte de a face achizitia?

Coltarele extensibile sunt functionale si eficiente atunci cand vine vorba de potrivirea in anumite tipuri de living. Avantajul acestor coltare extensibile este acela ca au un spatiu in plus pentru sezut. Coltarul creeaza ocazia perfecta de a avea o masuta de cafea. De asemenea, se pot adauga si doua fotolii sau scaune de tip balansoar, pentru a reda un cadru perfect pentru locul de socializare. Aceste coltare extensibile sunt canapele de tip modular ce sunt formate din mai multe piese, 3 sau 5 piese in forma de L sau in forma de U. Modelul recomandat pentru un apartament este cel ce are spatar pentru amandoua laturile. Coltarele sunt ideale pentru camerele mici, pentru ca au capacitatea sa acopere zonele neutilizate si ofera in acelasi timp si confort. Latura estetica este deosebita. Un coltar este recomandat pentru o incapere mare, atunci cand vine vorba de dimensiuni.

In comparatie cu canapelele care sunt alcatuite dintr-o singura bucata, aceste coltare extensibile sunt modulare si sunt mult mai usor de manevrat la transport. In momentul in care ai un coltar in locuinta, poti sa reamenajezi mai usor pentru ca poti sa aranjezi coltarul cum doresti, in mai multe variante, in functie de ce nevoi ai. Comanda coltare extensibile, de calitate, din magazinul online www.elvila.ro .

0 Comments

Leave a Comment

Login

Welcome! Login in to your account

Remember me Lost your password?

Lost Password