CEZ/Referitor la actiunile organizate de FNS din Electricitate “Univers”

? Suntem in negocieri, ele continua si finalizarea lor depinde de ambele parti, atat la nivel de ramura cat si la nivel de unitati.
? Este bine sa facem distinctia intre protestul sindical care se refera la negocierile la nivel de ramura, in care CEZ este un membru dintr-una din asociatiile patronale care participa la negocieri. Pe de alta parte, la nivel de unitate, CEZ are o pozitie activa si constructiva in negocierile cu sindicatele. Negocierile sunt in curs de desfasurare si am parcurs o buna parte din noul Contract Colectiv de Munca, alaturi de organizatiile sindicale.
? Administratia doreste sa stabileasca cat mai curand echilibrul intre contextul economic actual care presupune un consum mai redus de energie electrica, venituri mai mici, incasari mai mici, buget pe de o parte, si solicitarile sindicale salariale pe de alta parte.
? Obiectivul Grupului CEZ Romania este de a lucra cu salariati multumiti si de a ne incadra in buget astfel incat sa putem raspunde cat mai bine cerintelor clientilor nostri.

Prin urmare, nu suntem de acord cu abordarea sindicala de a organiza pichetari in timpul negocierilor.

* Mentionam ca pozitia CEZ se refera la negocierile la nivel de unitate

06.05.2009. 15:19


Acest articol n-are nici un comentariu.

Login

Welcome! Login in to your account

Remember me Lost your password?

Lost Password