CEZ Distributie avertizeaza:

amplasarea de reclame electorale neautorizate este interzisa si poate pune in pericol siguranta persoanelor!;
Afisarea mesajelor electorale pe stalpii liniilor electrice aeriene, tablourile de distributie sau usile de acces in posturile de transformare este interzisa prin lege si poate conduce la pericol de electrocutare.
CEZ Distributie avertizeaza partidele politice din judetul Gorj asupra pericolului pe care il reprezinta lipirea afiselor electorale in afara spatiilor special amenajate. Este interzisa lipirea acestor afise in locuri precum stalpii liniilor electrice aeriene, tablourile de distributie sau usile de acces in posturile de transformare.
Acoperirea inscriptiilor de avertizare „Pericol de electrocutare” poate periclita siguranta persoanelor si incalca Legea Energiei Electrice nr. 13/2007 precum si articolul 480 Cod Civil.
Compania CEZ Distributie a transmis deja in acest sens adrese de informare Inspectoratului Judetean de Politie, Biroului Electoral Judetean si tuturor formatiunilor politice din judetul Gorj, rezervandu-si dreptul de a se adresa organelor abilitate in cazul nerespectarii acestor reglementari.
Inchirierea spatiilor publicitare pe stalpii de electricitate, proprietate a SC CEZ Distributie SA, se poate face doar pentru amplasarea bannerelor electorale si doar prin contactarea personalului Grupului CEZ in vederea stabilirii locatiilor si a formei de inchiriere.
Cod Civil, Art. 480
Proprietatea este dreptul ce are cineva de a se bucura si dispune de un lucru în mod exclusiv si absolut, însã în limitele determinate de lege (C. civ. 475, 479, 481 si urm., 489 si urm., 585, 586, 620 si urm., 841 si urm., 1001, 1002 ; C. civ. fr. 544).
Legea Energiei Electrice nr. 13/2007, Capitolul IV, Interdictii Art. 46
Pentru protejarea retelelor electrice de distributie se interzice persoanelor fizice si juridice:
e) sa deterioreze constructiile, ingradirile sau inscriptiile de identificare si avertizare aferente retelelor electrice de distributie;

06.05.2009. 10:44


Acest articol n-are nici un comentariu.

Login

Welcome! Login in to your account

Remember me Lost your password?

Lost Password