Cele mai bune tipuri de hidroizolatii de pe piata

Iti construiesti o casa si esti in cautarea unor hidroizolatii de calitate, pe care sa le folosesti pentru a-ti proteja locuinta pe termen lung de infiltratiile de apa, dar si de infiltratiile microorganismelor daunatoare?

Incepe prin a te documenta despre cele mai bune materiale hidroizolante, pe care le ai la dispozitie si pe care le poti comanda online, economisind astfel timp si bani!

Hidroizolatii – ce rol au si cum se monteaza?

Cu siguranta ai auzit pana acum despre hidroizolatii, insa stii cu adevarat care este rolul lor? In functie de materialele din care sunt realizate, aceste materiale te pot ajuta din mai multe puncte de vedere:

  • protectie fonica – iti asigura un plus de confort cand vine vorba despre linistea de care te poti bucura in casa. Materialele hidroizolante tin zgomotele la distanta, iar astfel in interior ai parte de confortul dorit;
  • protectie impotriva infiltratiilor de apa – apa este unul dintre cei mai mari dusmani ai structurii casei, motiv pentru care este important sa izolezi locuinta cu materiale de top, care sa tina umezeala la distanta. In caz contrar, risti sa te confrunti cu aparitia mucegaiului, care iti dauneaza grav sanatatii;
  • protectie impotriva frigului si a vantului – iarna, atunci cand temperaturile sunt foarte scazute afara, locuinta ta trebuie sa aiba capacitatea de a pastra caldura in interior cat mai bine. In acest sens, izolatia joaca un rol esential!

Membrane bituminoase

Extrem de populare in domeniul constructiilor, membranele bituminoase se numara printre cele mai des utilizate materiale pentru realizarea unor hidroizolatii de calitate. Acestea sunt disponibile in suluri negre si se monteaza exclusiv prin tehnica lipirii la cald. Asta inseamna ca lucrarile trebuie neaparat realizate in zile in care nu ploua, astfel incat membrana sa se poata ,,aseza” cat mai usor.

Membrane poliuretanice

O alta varianta, pe care o ai la dispozitie este aceea de a alege sa folosesti membranele poliuretanice. Intrucat in stare de agregare naturala sunt lichide, acestea ajung chiar si in locurile cele mai greu accesibile. Membranele poliuretanice trebuie aplicate cu atentie si numai de catre specialisti in domeniu, astfel incat sa beneficiezi de rezultate optime pe termen lung!

Membrane din PVC

Nu uita nici de membranele din PVC. Moderne si simplu de aplicat, acestea sunt eficiente pe termen lung si te ajuta sa previi infiltratiile de apa, dar si sa-ti protejezi locuinta de vant si firg. Cu o eficacitate de pana la 10 – 15 ani, aceste materiale iti sunt la indemana oricand, mai ales ca ai posibilitatea sa le comanzi direct de pe Internet!

Contracteaza o echipa de specialisti pentru montaj

Indiferent de tipurile de materiale pe care le alegi, de preferat este sa colaborezi cu o echipa de profesionisti cand vine vorba despre montaj. Discuta cu acestia despre suprafata pe care vrei sa o izolezi, iar apoi stabiliti de comun acord o zi pentru realizarea lucrarii. In acest fel, ai certitudinea ca materialele hidroizolante sunt aplicate in mod corect si ca locuinta ta va fi foarte bine protejata!

Studiaza toate ofertele de pe Milucon.ro, gandeste-te la cantitatea de materiale de care ai nevoie, iar apoi comanda toate cele necesare pentru a-ti izola imobilul. Indicat este sa te ocupi si de realizarea unor hidroizolatii fundatii, dar si de izolarea peretilor si a acoperisului, pentru a avea parte de confort la superlativ pe termen lung! Astfel, te asiguri ca cel putin pentru 10 – 15 ani nu va trebui sa faci reparatii la structura propriului camin!

Date de contact:

E-mail: office@milucon.ro

Telefon: 0766 419 049

 

 

0 Comments

Leave a Comment

Login

Welcome! Login in to your account

Remember me Lost your password?

Lost Password