Cauti un suport hartie igienica? Vezi cum poti sa il alegi pe cel mai bun!

Daca vrei sa iti utilezi baia cu cele mai moderne echipamente sanitare, trebuie sa tii cont de toate detaliile, de la A la Z.

Unul dintre accesoriile indispensabile care nu lipsesc intr-o astfel de incapere este chiar un suport hartie igienica. Ai o diversitate de optiuni pe piata, dar cum alegi un astfel de accesoriu durabil, care sa imbine perfect aspectul functional cu cel estetic? Despre criteriile de selectie care merita luate in calcul, iata un scurt ghid, care iti va facilita decizia de cumparare. Descopera si unde gasesti ofertele bune!

 

Cele mai importante criterii de bifat atunci cand vrei sa cumperi un astfel de accesoriu

Este suportul pentru hartie igienica un accesoriu banal? Categoric nu. Desi pare ca implica o decizie simpla de cumparare, in realitate este cel mai utilizat obiect din baie. Din acest motiv, trebuie sa te asiguri ca nu isi va pierde nici functionalitatea, nici aspectul estetic, in scurt timp si ca va fi o achizitie durabila. Asadar, iata cateva criterii esentiale ce te vor ajuta sa iei in considerare toti parametri importanti pe termen lung:

 

  1. Materialul de fabricatie

Iti amintesti de clasicul suport pentru hartie igienica din ceramica? Ei bine, scopul pentru care s-a utilizat acel material de fabricatie in trecut este tocmai rezistenta. Din punct de vedere estetic, insa, minusurile sunt extrem de evidente. Astazi avem varianta suportului de hartie din inox. Prin actinile de finisaj corespunzatoare,  acesta face fata cu brio conditiilor de umiditate sporita dintr-o baie si se dovedeste o buna alegere, comparativ cu plasticul. Suporturile din plastic, in schimb, sunt foarte accesibile ca pret, dar la capitolul functionalitate, durabilitate, rezistenta si design au suficiente minusuri cat sa nu fie optime.

 

  1. Modul de fixare

Un alt parametru esential este modalitatea de fixare a suportului. Cele mai comode si mai populare suporturi sunt cele cu prindere in perete, dar exista si modelele de tip vertical, de sine statatoare, ce nu implica necesitatea unui suport pentru fixare. In ceea ce priveste suporturile care se prind in perete, si aici exista varietate: poti opta pentru sistemul de fixare cu holsuruburi sau pentru cel cu ventuze. In cazul suporturilor ieftine cu ventuze, nu poti avea asteptarea stabilitatii. Dar exista si produse premium, cum sunt cele de la Grohe, care au sisteme extrem de eficiente, din toate categoriile, inclusiv cele cu ventuze.

 

  1. Felul in care arata

Oricat de tare am fi preocupati de aspectele practice si functionale, nu putem trece cu vederea peste felul in care arata orice accesoriu din baie. Din fericire, si la capitolul design exista varietate cat cuprinde. In gama premium de la Grohe, aceste accesorii au finisaje deosebite, forme diverse, si un aspect stilistic care iese din sfera banalului. Varietatea se mentine si la capitolul culori. Poti crea, astfel, un design unitar in baia ta, pornind de la fiecare element in parte, inclusiv de la acest accesoriu necesar pentru hartie igienica.

Recomandare: alege un suport hartie igienica din gama premium, de la Baterii-lux.ro

Vrei sa faci o investitie pe termen lung? Atunci opteaza pentru un suport hartie igienica Grohe, din oferta magazinului Baterii-lux.ro. Vei gasi in acest mediu de achizitie extrem de multe variante, de forme, culori, modele, sisteme de prindere si de fixare, materiale, finisaje, din care poti alege accesoriul ideal pentru baia ta. Cu zero efort, faci comanda online si primesti produsul direct la tine acasa, de la Baterii-lux.ro.

 

Date de contact

Tel: 0721482872

E-mail: office@baterii-lux.ro

 

 

 

0 Comments

Leave a Comment

Login

Welcome! Login in to your account

Remember me Lost your password?

Lost Password