Cauti un parc auto serios? Vezi unde gasesti masini second hand de buna calitate!

parc-auto

Orice ghid complet pentru cumparatorul de masini la mana a doua ar trebui sa contina si recomandari de parcuri auto. In mediul online, cu siguranta ai gasit o multime de articole cu sfaturi pe care sa le aplici daca vrei sa cumperi un astfel de autoturism, insa nu e simplu sa gasesti de unul singur parcul auto profesionist.

De aceea, in cele ce urmeaza venim in intampinarea ta cu o recomandare concreta a celui mai apreciat parc auto care iti poate oferi un pachet net superior de beneficii fata de alte medii de achizitie. Plus alte informatii care iti vor fi utile, atunci cand incepi sa faci o investigatie serioasa pentru a cumpara o masina.

Alegerea corecta a unei masini second hand bifeaza un set de criterii esentiale

Pentru foarte multi soferi, alegerea unei masini second hand din oferta disponibila pe piata auto este cu adevarat o provocare. Nu este suficient ca viitorul autoturism sa se inscrie in preferintele pe care le ai ca brand, dotari tehnice, model si asa mai departe, ci sunt si alte criterii specifice pe care trebuie sa le bifezi. Trebuie sa te asiguri ca masina, care deja a rulat un anumit numar de kilometri, va fi intr-o stare tehnica foarte buna, si te vei putea bucura de ea timp indelungat de la momentul achizitiei. Sa alegi o masina rulata de calitate nu tine „de noroc”, ci de mediul de achizitie care iti permite sa validezi anumite aspecte.

Ce trebuie sa iti ofere un mediu profesionist de vanzare:

  • istoricul complet al masinii

Este un criteriu esential, atunci cand vrei sa cumperi o masina care a circulat condusa de alt sofer pana la momentul achizitiei tale. Aici intra si numarul de kilometri real, pe langa celelalte informatii care vor atesta ingrijirea corecta a autovehiculului. Parcurile auto profesioniste ofera chiar garantie 12 luni de la achizitie.

  • garantia service

Oferirea garantiei in domeniul auto second hand este cea mai buna validare a starii tehnice pe care o are masina ce ti-a fost prezentata. Garantia este o marca a increderii, este foarte bine sa poti beneficia de acest avantaj. Astfel, scapi de temerile atat de frecvente in randul cumparatorilor de masini second.

  • transparenta

Intr-o piata atat de variata ca cea a autoturismelor second hand, transparenta pe care o ofera mediul de achizitie este un avantaj considerabil. Exista foarte multe situatii in care soferii au parte de „surprize neplacute”, pentru ca entuziasmul lor datorat pretului de cumparare sau a eventualelor prezentari ii determina sa faca imediat o achizitie dintr-o sursa neverificata. In lipsa unei garantii, cade in sarcina noului proprietar sa repare problemele neidentificate la timp, consumand din nou timp si resurse.

Toate acestea sunt oferite de un parc auto recunoscut in Romania

La Autogeist.ro ai parte de: test drive complet si gratuit, garantie service in primele 12 luni de la momentul vanzarii, buy-back garantat, date complete despre istoricul masinii, kilometri reali prezentati, programe flexibile de plata in rate de tip credit auto sau leasing auto si multe alte beneficii net superioare altor medii de achizitie. Mai mult decat atat, cei de la Autogeist.ro publica pe canalul lor de Youtube recenzii VIDEO ale masinilor din stoc, astfel incat tu sa ai toate informatiile inainte de a te decide ce anume cumperi:

https://www.youtube.com/channel/UCSxjdLwcbVGugcuZfPQw1aw

Acest parc auto este cel mai recomandat mediu de achizitie din Romania in randul soferilor pasionati.

Date de contact:

Telefon: 0236.449.018

Mobil: 0740.945.736

E-mail: office@autogeist.ro

0 Comments

Leave a Comment

Login

Welcome! Login in to your account

Remember me Lost your password?

Lost Password