Cauti cea mai buna folie pentru solar de 170 microni, cu aditivi UV, AB, EVA si IR? E la distanta de un click!

Avantajele utilizarii foliilor din gama profesionala de astazi sunt, pur si simplu, nelimitate. Gratie aditivilor speciali pe care ii integreaza aceste produse de ultima generatie, avantajele au un impact foarte puternic in productia de legume. Calitatea este cu totul la un alt nivel, spre deosebire de modelele vechi, iar proprietatile speciale sporesc productivitatea.

Cauti cea mai buna folie solar 170 microni, cu aditivi UV, EVA, IR SI AB? Asteptarea a luat sfarsit! Gasesti acest tip de folie la un pret foarte avantajos, chiar in mediul online. Modelul Perita este disponibil pe Internet: il primesti direct acasa, cu transportul rapid in siguranta. Descopera avantajele pe care ti le asigura acest produs si bucura-te de cele mai bogate recolte. Iata-le!

 

Aditivul AB tine departe insectele care transmit boli plantelor

Aditivii speciali pe care ii contin azi foliile pentru sere si solarii aduc avantaje semnificative. Unul dintre ele este denumit AB, si tine departe insectele cu actiune daunatoare plantelor. Proprietatea antibacteriana pe care o confera acest tip de aditiv este un avantaj extraordinar, pe care vechile produse din aceasta categorie nu le puteau garanta. Astazi, prin simpla utilizare a foliei speciale, vei beneficia de o metoda eficienta de a tine sub control insectele care produc daune in culturi, prevenind aparitia si instalarea lor.

 

Aditivul UV garanteaza protectie impotriva degradarii fotooxidante

Tot din seria aditivilor de ultima generatie face parte si aditivul UV, indispensabil pentru o recolta bogata. Folia de acoperire nu numai ca este rezistenta la razele soarelui, ci creeaza o stabilizare, prin absorbtia razelor UV specifice. Datorita acestui fenomen, durata de viata a foliei este mult crescuta, ajungand chiar si pana la 5-7 ani de utilizare. O folie pentru sere si solarii nu poate fi numita profesionala, daca nu asigura aceasta proprietate. Plantele vor avea, astfel, o evolutie naturala, fiind protejate de razele daunatoare.

 

Aditivul IR blocheaza pierderile de caldura si asigura efectul termic

Efectul termic sau „termicitatea” asigura temperatura optima pe perioada noptii, prin mentinerea caldurii acumulate in timpul zilei. Ceea ce permite acest lucru este folia profesionala de acoperire cu aditivi IR, care inmagazineaza caldura, fara ca agriculturoul sa depuna vreun efort in acest sens. Mai mult, prezenta acestui aditiv reduce costurile necesare incalzii / intretinerii plantelor si creste nivelul de productivitate. In plus, functia anti-drip (anti-picatura) e responsabila de impiedicarea instalarii condensului si e esentiala.

 

Aditivul EVA ajuta la productivitate si obtinerea recoltelor bogate

Solutiile de acoperire a serelor si solariilor au un impact direct asupra productivitatii in legumicultura. Din acest motiv, au aparut si s-au dezvoltat produse noi, de ultima generatie, cu functii speciale. Aditivul EVA (etil – vinil – acetat) este responsabil de un nivel crescut de rezistenta mecanica, de elasticitate si efect de transparenta. Folia este capabila sa se dilate in timpul temperaturilor inalte si sa se contracte in timpul temperaturilor joase, fara a suferi deteriorari in urma acestor actiuni mecanice. Astfel, e foarte durabila.

Cea mai buna folie solar 170 microni: modelul Perita de la Regalfermierul.ro

La cel mai bun pret, gasesti o folie extraordinara pentru sere si solarii, in 5 straturi cu aditivi AB, UV, EVA si IR. Este vorba de folia de acoperire Perita, din oferta magazinului Regalfermierul.ro, cea mai buna folie solar 170 microni de pe piata. O poti cumpara la dimensiunile dorite, chiar online, la distanta de un click!

La Regal Fermierul gasesti o multime de produse utile pentru gradina ta, cum ar fi o plasa umbrire, erbicide, fungicide, sisteme de irigatii si altele de acest tip.

Achizitioneaza doar produse de cea mai buna calitate pentru a obtine cele mai bune rezultate.

 

Date de contact:

Tel: 0769493825 / 0336 802 328

E-mail: contact@regalfermierul.ro

0 Comments

Leave a Comment

Login

Welcome! Login in to your account

Remember me Lost your password?

Lost Password