Cauti adezivi pentru lemn? Vezi cum ii alegi pe cei mai buni!

Indiferent de tipul de proiect la care lucrezi, pe langa lemnul de calitate, vei avea nevoie de un adeziv pe masura. Resursele pe care le folosesti in cadrul lucrarilor tale vor influenta rezultatele de la final.

Daca nu esti mester de profesie, nu ai mai cumparat pana acum un adeziv, si pur si simplu iti place sa repari lucruri sau vrei sa iti montezi singur parchetul in propria ta locuinta, te ajutam cu cateva sfaturi. In magazine vei gasi o diversitate de adezivi pentru lemn, asa ca tine cont de recomandari ca sa ii alegi pe cei mai buni.

Ce trebuie sa stii despre adezivii pentru lipirea parchetului?

Exista, evident, o gama de adezivi speciala pentru acest scop, pentru lipirea parchetului. Principalele calitati pe care trebuie sa le indeplineasca sunt: rezistenta la umiditate si stabilitatea la variatiile de temperatura. De regula, adezivii care pot sa bifeze aceste criterii (dar si altele importante) in mod eficient sunt cei din clasele D3 si D4. La fel de importanta precum clasa este, insa, si firma producatoare. Dintre brandurile care se remarca in aceasta privinta face parte KLEBCHEMIE, o firma cunoscuta ce comercializeaza o gama profesionala de astfel de produse. Aceasta companie si-a castigat notorietatea pentru standardul ridicat de eficienta pe care il impune pe piata din domeniu. Cei care cauta calitate sporita aleg intotdeauna KLEBCHEMIE.


Pentru proiecte in interiorul sau in exteriorul casei: clasele de incleiere ale adezivilor

Adezivii pot avea un spectru larg de utilizare. Produsele profesionale din gama de adezivi pot fi folosite in ambele scopuri, astfel incat sa iti poti atinge obiectivele cu usurinta. Important este, insa, sa iti definesti bine nevoile inainte de a porni la cumparaturi. Informeaza-te despre clasele de incleiere. De exemplu:

  • Clasa D1 a adezivilor te va interesa daca ai in lucru un proiect pentru interiorul casei, iar lemnul nu este expus absolut deloc la umiditate. In aceste conditii, incleierea va avea loc eficient;
  • Adezivii din clasa D2 sunt potriviti tot pentru proiecte interioare, dar diferenta este ca lemnul poate fi expus la o zona cu umiditate (pe o perioada de timp limitata) de peste 65%;
  • Clasa D3 este specifica si proiectelor de tip exterior, si proiectelor interioare, unde umiditatea poate depasi 65%, chiar si pe timp indelungat, daca nu sunt prezente intemperii (aplici un lac);
  • D4, in schimb, este o clasa superioara a adezivilor: se pot folosi in orice context, fiind potriviti mai ales pentru usi si ferestre, in zone unde se remarca prezenta condensului, bai, bucatarii etc.

De unde cumperi adezivi pentru lemn din gama profesionala, la pret bun?

Daca vrei sa realizezi un proiect asemenea unui profesionist, atunci vei avea nevoie si de adezivi pentru lemn care actioneaza in acelasi fel. Daca nu ai suficient timp sa te documentezi mai mult sau sa analizezi ofertele magazinelor, poti sa mergi la sigur aplicand recomandarea noastra.

Magazinul care ne-a atras atentia este Klebrom.ro, un mediu de achizitie de referinta in domeniul adezivilor din gama profesionala KLEBCHEMIE. Vestea buna este ca poti comanda aici online, iar produsele potrivite pentru proiectele tale ajung direct la tine acasa, fara a fi necesar sa te deplasezi intr-o anumita locatie. Si preturile sunt foarte bune, avand in vedere ca vorbim despre o gama profesionala, ce garanteaza rezultate mult mai eficiente decat alternativele prezente pe piata. Echipa profesionista a magazinului Klebrom.ro te poate ajuta cu indicatii specifice si recomandari.

Date de contact:

Telefon: 0268/ 411 367 sau 0265/ 328 230

Mobil: 0726/ 159 136 sau 0722/ 559 023

E-mail: office@klebrom.ro

0 Comments

Leave a Comment

Login

Welcome! Login in to your account

Remember me Lost your password?

Lost Password