Cat de avantajoasa este o bucatarie insula? Iata lista avantajelor

O bucatarie insula este o alegere care ne poate aduce tuturor multe beneficii. Deja de foarte multi ani, in industria mobilarii si utilarii bucatariilor, insula este aproape peste tot intalnita, avand avantaje ce tin de functionalitate dar si de aspect.

Cand vine vorba de mobilarea unei bucatarii insula, asteptarile ar trebui sa fie tot timpul ceva mai inalte.

Insula din centrul unei bucatarii ofera o optica interesanta acesteia, insa este si un element deosebit de functional, fiind practic un spatiu central in care ne putem desfasura majoritatea activitatilor de bucatarie.
Din momentul in care incepem sa ne gandim la urmatoarea noastra bucatarie (sau, pur si simplu, daca suntem obositi si nemultumitii de mobilierul deja existent) trebuie sa incercam sa maximizam acest spatiu prin piese de mobilier ergonomice si de calitate inalta.
De ce sa alegem o bucatarie insula?
O bucatarie insula este, din acest punct de vedere, o foarte buna modalitate pentru a transforma o bucatarie veche in una performanta. Avantejele unei insule sunt urmatoarele:

 1. Mai mult spatiu in bucatarie
  In cazul in care bucataria nu are spatiu suficient sau adecvat pentru vase, pahare, cesti, boluri, sau alte accesorii, o bucatarie cu insula este solutia perfecta pentru a rezolva problema. Prin investirea in acest tip de bucatarie moderna puteti profita de multe sertare suplimentare. In plus, cu acest tip de piesa avem, de cele mai multe ori, un spatiu dedicat acestor accesorii.
 2. Prietenoasa cu cei mici
  O bucatarie insula este perfecta nu numai petru ca insula poate fi folosita ca despartitor si avem astfel vedere la camera sau spatiul de zi, dar putem fi si cu ochii pe copiii nostri. In schimb, acestia pot folosi insula pentru a-si face temele sau a se juca, un mod excelent de a ne supraveghea copiii in timp ce ne vedem de preparatul mancarii.
 3. Un loc perfect pentru musafiri
  Datorita unei bucatarii de tip insula, putem invita prieteni la cina fara a ne face probleme referitoare la locurile de luat masa sau la inexistenta unei mese mari intr-o alta camera. Spatiul mare din jurul ei ne permite sa adaugam scaune de bucatarie la alegere, iar mediul din jur va capata alura unui spatiu bun pentru a petrece timp impreuna cu prietenii sau orice alti invitati.
 4. Varietate de stiluri
  Bucatariile cu insule pot fi alese pe baza multor tipuri de materiale si stiluri. Insula si bucataria, in general, pot fi atat foarte elegante, cat si cu un aspect mai simplu, concentrat pe functionalitate. Avem la dispozitie multe culori si materiale din care sa alegem blatul, insa cele mai populare la ora actuala sunt cele din sticla sau din materiale asemanatoare, datorita rafinamentului dar si usurintei cu care se curata.

MyKitchen – o alegere corecta

Daca doriti un spatiu armonios si functional, imbunatatind considerabil aspectul si utilitatea casei in care locuiti, o bucatarie insula este un pas foarte important, pe care My Kitchen vi-l poate oferi cu usurinta.
Dupa cum se poate observa si mai sus, faptul ca o bucatarie insula este cu adevarat moderna nu este singurul avantaj al acestora. In plus, MyKitchen se ocupa atat de piesele de mobilier, cat si de alegerea si amplasarea unor electrocasnice potrivite, astfel incat vom obtine o bucatarie moderna si foarte functionala in acelasi timp!
Pentru oferte, detalii si modalitati de contact, MyKitchen.ro va sta la dispozitie!

0 Comments

Leave a Comment

Login

Welcome! Login in to your account

Remember me Lost your password?

Lost Password