Cand si-a dat seama Gwyneth Paltrow ca mariajul ei s-a sfarsit

Cand si-a dat seama Gwyneth Paltrow ca mariajul ei s-a sfarsit

Gwyneth Paltrow a vorbit despre momentul in care si-a dat seama ca mariajul ei cu Chris Martin se sfarseste. Aceasta a spus ca era in timpul unei excursii in Toscana „pe un deal, într-o căsuță frumoasă cu vedere spre pădure”, mai exact cu ocazia aniversarii sale de 38 de ani. Acceseaza neydamn.eu pentru mai multe informatii.

  Ce a mai declarat Gwyneth Paltrow

„Am încercat să-mi potolesc acel gând, să îl inhib. Am încercat să mă conving că a fost doar ceva trecător, că mariajul e oricum ceva complicat, cu suișuri și coborâșuri. Dar o știam prea bine. O simțeam până în măduva oaselor”,  a mai scris aceasta.  „La început ignoram cu succes informația. Au trecut ani până i-am dat glas.”

Gwyneth  a mai spus ca se temea mai mult de ceea ce insemna aceasta despartire pentru familie. In ciuda prieteniei care ii leaga pe cei doi, se pare ca ceva in relatia lor nu a mers. „Din acea zi și până când am acceptat adevărul, am încercat totul. Nu voiam să ajungem acolo. Nu voiam să dezamăgim pe nimeni. Nu voiam cu niciun preț să ne rănim copiii. Nu ne doream să ne pierdem familia.” a mai spus aceasta.

In 2014 cei doi au facut si anuntul si au ramas bineinteles in relatii amiabile. Actrita sustine ca publicul nu a acceptat atat de bine aceasta separare “O combinație ciudată între batjocură și furie pe care n-o mai văzusem până atunci”, spune Gwyneth  . „Eram deja la finalul unui an greu. Sincer, intensitatea acestor reacții m-a făcut să mă ascund mai mult decât am făcut-o vreodată în viața mea publică”, a mai spus aceasta.

Gwyneth s-a declarat mai mult decat multumita de decizia luata „E ok să iubești în continuare părțile bune pe care le iubeai și înainte la fostul tău. De fapt, asta stă la baza separării conștiente, și o face să funcționeze.” a spus aceasta.

0 Comments

Leave a Comment

Login

Welcome! Login in to your account

Remember me Lost your password?

Lost Password