Cabinet de Nefrologie la Tg.Jiu

Clinica Polisano deschide la Targu Jiu Cabinet de Nefrologie. Cabinetul de Nefrologie se adreseaza in principiu la patru categorii de pacienti: pacientii aflati déjà in tratament de dializa (hemodializa sau dializa peritoneala), pacienti aflati in pre-dializa, pacienti cu diverse suferinte renale cunoscute, pentru supraveghere si tratament. Tot aici se incadreaza si cei cu patologii cunoscute in care afectarea renala este frecventa (diabet zaharat, hipertensiune arteriala, hipertrofie prostatica, boli autoimune) si pacienti care suspecteaza boli renale pe baza unor simptome (dureri lombare, modificari urinare, oboseala), semne (edeme, tensiune arteriala crescuta, paloare) sau analize modificate (uree si creatinina mai mari, anemie). Pacientii beneficiaza de consultatii gratuite datorita relatiei contractuale cu CASJ Gorj.
Vor primi indicatii complete de tip regim de viata, dieta si tratament medicamentos. In situatia in care este nevoie de investigatii suplimentare, unele analize de sange se pot preleva in cabinetul de recoltari din acceasi incinta, iar in curand se vor efectua si ecografii cu un aparat foarte complex.
Personalul care deserveste Cabinetul de nefrologie este format din doi medici specialisti, acoperind 7 ore zilnic.
Cabinetul de Nefrologie este situat in aceeasi cladire in care functioneaza déjà Centrul de Dializa de pe str. Lt. Col Dumitru Petrescu nr 29 (cartier CAM), fara a interfera cu circuitele unitatii de dializa.
Clinica Polisano este cunoscuta pentru serviciile medicale de calitate oferite in ambulatorii (policlinici in Bucuresti si Sibiu, laboratoare), spital in Sibiu si cele 5 unitati de dializa. www.clinicapolisano.ro

17.11.2009. 11:56


Acest articol n-are nici un comentariu.

0 Comments

Leave a Comment

Login

Welcome! Login in to your account

Remember me Lost your password?

Lost Password