Business in industria alimentara? Afla despre pardoseli Ucrete, solutia in constructii care indeplineste cerintele International Food Standards

pardoseli-Ucrete

In industria alimentara, chiar si pardoselile trebuie sa indeplineasca anumite standarde de calitate. Exista norme exigente in vigoare care impun un set de cerinte ce tin de nivelul optim de siguranta si igiena. Din acest motiv, pentru multi business owneri, constructia si finisajele incaperilor unde personalul exercita activitatea firmei, sunt o provocare. Una dintre cele mai frecvente intrebari adresate face referire la tipul de pardoseli.

Forumurile abunda de pareri, insa in domeniul industriei alimentare, intotdeauna cele mai recomandate de specialisti sunt asa-numitele „pardoseli Ucrete”, despre care vorbim in acest articol.

Pardoseli speciale pentru industria alimentara

In categoria de pardoseli industriale, exista o multitudine de solutii, fiecare dintre ele avand un element propriu definitoriu, o caracteristica de baza. Atunci cand spunem pardoseala Ucrete, atunci primul gand care ne vine in minte este industria alimentara. Asta pentru ca acest sistem de invelitori urmeaza cele mai stricte cerinte prin care se asigura igiena si siguranta.

Constituie o baza solida pentru orice activitate din domeniul alimentar si reuseste sa creeze un mediu de lucru adecvat. Pentru bucatarii profesionale sau cantine, pentru spatii de productie sau de preparare, pentru camere frigorifice sau spalatorii, distilerii si asa mai departe, acest tip de pardoseli este solutia optima necesara. Pardoselile Ucrete respecta cerintele impuse de IFS (International Food Standards), pentru ca vine la pachet cu o multime de avantaje imediate.

Avantajele pe care le ofera acest tip de pardoseli, indispensabile in industria alimentara

Atunci cand ai un business in domeniul alimentar, strictetea in materie de igiena si siguranta nu iti va fi un subiect strain. Dincolo de normele impuse, sunt masuri de siguranta pe care e bine sa le iei si pentru confortul si linistea personala. Trebuie sa te asiguri in mod continuu ca angajati tai au parte de cele mai bune conditii pentru a-si desfasura activitatea si ca riscurile de accidentare sunt minimizate complet. In bucatariile industriale, de exemplu, pardoseala nepotrivita poate deveni un risc continuu, amenintand cu alunecarea datorita umiditatii continue specifica mediului de activitate. Iata avantajele pardoselii Ucrete:

  • rezista la socuri.

Cu cat este mai mare grosimea pardoselii, cu atat mai mult va reduce riscul de deteriorare. Acest tip de pardoseli rezista la socuri termice, nu doar mecanice. De exemplu, la obisnuitele scurgeri de apa cauzate de temperaturile mari de fierbere. Grosimea recomandata pentru protectia garantata este cea de 9 mm.

  • rezista la actiunea agentilor chimici.

Rezistenta se manifesta si la contactul cu diferiti agenti chimici, cum ar fi solventii sau acizii organici. Aceasta este o proprietate specifica tipului de pardoseala Ucrete, pentru ca va fi afectata de compusii R.

  • favorizeaza mentinerea igienii.

Pe langa faptul ca nu favorizeaza dezvoltarea biologica, pardoselile de acest tip se curata foarte usor, oferind cel mai bun mediu pentru mentinerea igienii la nivel corespunzator. Pardoselile Ucrete se curata la fel ca otelul inoxidabil. Mai mult, sunt certificate cu standardul Eurofins Indoor Air Comfort Gold.

  • nu contamineaza si nu prezinta niciun fel de miros.

Cele mai bune oferte pentru aplicarea de pardoseli Ucrete, la Pardoseliindustriale.ro

Nu doar cele mai bune oferte, ci si cele mai inalte standarde de executie a lucrarilor, ti le ofera cei de la Pardoseliindustriale.ro. Sunt arhicunoscuti in Romania, tocmai gratie rezultatelor spectaculoase pe care le ofera in materie de pardoseli, indiferent de specificul industriei.

Daca vrei sa optezi pentru un sistem performant de pardoseli Ucrete, atunci cu siguranta ai nevoie de un aliat de incredere, care iti garanteaza si cele mai bune rezultate: Pardoseliindustriale.ro. Au o experienta de peste 10 ani in acest domeniu.

Date de contact

Tel: 0766.526.542

E-mail: office@pardoseliindustriale.ro

0 Comments

Leave a Comment

Login

Welcome! Login in to your account

Remember me Lost your password?

Lost Password