Bucatarii de lux a tine acasa: sfaturi pentru amenajari cu inspiratie

bucatarii-de-lux

Bucataria este unul dintre cele mai importante spatii dintr-o locuinta. Ea reprezinta o zona de socializare, o zona in care ne petrecem destul de mult timp cand suntem acasa, pornind de la banala cafea pe care o savuram dimineata.

Pentru ca o bucatarie sa fie confortabila, aceasta trebuie sa fie accesorizata in mod corespunzator, dar mai important este ca aceasta sa fie conceputa intr-un stil persoanalizat, cu elemente de calitate si cu finisaje moderne. Toate aceste trasaturi sunt incorporate in denumirea de bucatarii de lux, despre amenajarea carora vom discuta in continuare.

Cum puteti obtine o bucatarie primitoare?

Bucatariile de lux concepute de designeri renumiti in domeniu, si anume cei italieni, va pot asigura un confort sporit pentru locuinta dumneavoastra, dar si un aspect vizual placut.

Modul cum va arata o bucatarie si ce trasaturi va emana aceasta depind in totalitate de modul in care aceasta este amenajata. Prin urmare, raspunsul la intrebare este destul de simplu de intuit, amenajati o bucatarie corespunzator rezultatului pe care doriti sa-l obtineti.

Amenajarea unei bucatarii de lux trebuie sa fie orientata spre rezultatul final, spre ce se doreste a fi obtinut. Dar pe langa eleganta, stil, si eventual opulenta, orice bucatarie, ca este de lux sau nu, trebuie sa corespunda si altor cerinte. Si anume sa fie perfect functionala, sa fie practica, dar esential mai este si ca aceasta sa fie confortabila. Aceste trasaturi se pot obtine prin pozitionarea strategica a pieselor de mobilier, prin decoratiuni, prin finisaje, dar si prin electrocasnicele alese.

Bucatarii de lux- design si stil

Designul unei bucatarii de lux trebuie sa fie in concordanta cu designul intregii locuinte, pentru a se obtine o continuitate in decorare si amenajare. Un design unic pentru intreaga casa va spori efectul de elegant pe care locuinta si incaperile il emana si va adauga un plus de rafinament.

Bucatariile moderne, concept care de altfel este cel mai utilizat de designeri, pun accentul pe minimalism, pe liniile drepte in crearea pieselor de mobilier, dar si o atentie deosebit de mare pentru detalii. Astfel de bucatarii de lux mai sunt caracterizate si prin elemente practice – o functionalitate inalta a bucatariei este cheia succesului.

Bucatariile clasice sunt definite prin prisma conservatorismului. Designerii care creeaza astfel de bucatarii tind sa pastreze in designul acestora elementele clasice, precum liniile curbate, materiale elegante precum lemnul masiv, si nu prea sunt deschisi spre a introduce in design elemente moderne. Formele rotunjite reprezinta baza de la care, de cele mai multe ori, intregul concept de bucatarie clasica porneste.

Care sunt avantajele bucatariilor de lux?

Bucatariile de lux reprezinta o alegere mult mai avantajoasa, si asta nu doar din perspectiva aspectului vizual pe care il ofera. Intr-adevar, daca alegem bucatarii de lux, alegem mult mai multa eleganta si rafinament, alegem elemente moderne si functionale incorporate in mobilier.

Dar avantajele unor astfel de bucatarii apar si din perspectiva calitatii acestora si rezistentei lor in timp. Fiind realizate din materiale calitative, materiale care de altfel sunt si foarte rezistente, astfel de bucatarii sunt o investitie de viitor. Pe cand daca optam pentru variante mult mai ifetine, trasatura care apare fiindca la crearea lor se utilizeaza PAL-ul – un material si el ieftin, renuntam la calitate si implicit la rezistenta. Vom plati mai putin pentru mobilierul de bucatarie realizat din PAL, dar intr-o perioada scurta de timp va fi necesar sa schimbam mobila din cauza deteriorarii acesteia.

Prin urmare, faceti alegeri inteligente si optati pentru materiale calitative. De altfel, cum deja am prezentat caracteristicile uimitoare ale bucatariilor de lux, nu va ramane decat sa optati pentru eleganta, rafinament si rezistenta in timp sau un pret mic si un aspect de “ieftin”.

Bucatarii de lux 100% made in Italy

Daca optati pentru prima varianta, myKitchen.ro este solutia dumneavoastra – concepte moderne, mobila realizata la comanda si amenajarea bucatariei personalizata – mai mult decat ideal.

Descoperiti aici ofertele unice ale myKitchen.ro, pentru cele mai inspirate alegeri de amenajare a bucatariei.

Date de contact

Showroom: Bd. Ferdinand I nr. 70, sector 2, Bucuresti

Tel: 0749032522/ 0740315295 Email: info@mykitchen.ro

0 Comments

Leave a Comment

Login

Welcome! Login in to your account

Remember me Lost your password?

Lost Password