Antonia are probleme grave de sanatate

Antonia are probleme grave de sanatate

La inceputul anului Antonia a fost nevoita sa isi anuleze un concert planificat in Constanta din cauza unei probleme medicale. Artista a postat pe retelele de socializare ca a suferit o interventie chirurgicala si ca trebuie sa stea departe de scena pentru o perioada de timp. Clubul din Constanta a anuntat anularea concertului printr-o postare pe retelele de socializare ”Din păcate, Antonia nu poate susține concertul programat pe data de 31 ianuarie la Fratelli Constanța din motive medicale. Artista a trecut de curând printr-o intervenție chirurgicală care necesită repaos pentru 2 saptamani. Concertul va fi reprogramat pentru o dată care va fi comunicată ulterior.”

   Ce a avut de spus artista?

“Regret că nu mă pot întâlni cu publicul de la Fratelli Constanța pe 31 ianuarie, așa cum era stabilit, însă operația prin care am trecut de curând nu îmi permite să urc pe scenă de data aceasta. Sper să ne vedem curand!”, a declarat Antonia.

Este foarte posibil ca problemele pe care le-a avut dupa ce l-a nascut pe cel de-al doilea sau copil sa recidiveze. Acum sase ani Antonia l-a adus pe lume pe Dominic iar sarcina a fost una cu probleme „Sunt foarte bine după operație. Sunt mulțumită. Era ceva total natural după două nașteri. Multe femei sunt ok după naștere, dar la mine nu a fost ok și am luat această decizie.

Când am alăptat am avut niște noduli, am suferit foarte mult, am avut dureri groaznice, de asta nici nu am alăptat foarte mult, pentru că au fost probleme, dar acum este foarte bine”, declara in 2015 Antonia.

Cantareata a mai anulat un concert si acum un an atunci cand i s-a facut rau doar cu cateva ore inainte de a urca pe scena. In acea perioada Antonia isi cerea scuze ca nu a putut urca pe scena tot printr-un mesaj pe retelele de socializare „Dragii mei, îmi cer scuze că nu am putut susține concertul de vineri seara, de la Fratelli Iași, însă starea de sănătate nu mi-a permis să urc pe scenă și am avut nevoie de îngrijiri medicale. Acum sunt bine, totul este în regulă. Ne vedem în curând, voi anunța noua dată a concertului”. Acceseaza https://www.locco.ro/category/lifestyle pentru mai multe stiri mondene.

0 Comments

Leave a Comment

Login

Welcome! Login in to your account

Remember me Lost your password?

Lost Password