Andrei – „generalul” cu adjuncţii decimaţi

Ziarul Gorjului

După săptăluni întregi de absenţă de la locul de muncă, inspectorul Ã…Ÿcolar general Liviu Andrei a revenit în fruntea instituÅ£iei pe care o conduce după luptele grele duse în primăvara lui 2005 pentru a-l detrona pe Nicolae Mergea.După perioada de absenţă, acesta a putut constata cât de mult s-a schimbat instituÅ£ia din fruntea căreia nu se dă dus Ã…Ÿi pentru care este dispus să treacă tot mai rar pe la PD pentru a nu-i supăra prea tare pe liberali.

Reajuns în biroul său de general, Andrei a putut constata că Ã…Ÿi în stânga Ã…Ÿi în dreapta nu mai are nici un adjunct, absenÅ£a lui Petre Nanu Ã…Ÿi Gheorghe Mitescu fiind justificată diferit. Primul munceÃ…Ÿte de săptămâna aceasta tocmai pe la ConstanÅ£a, după ce a câÅŸtigat un concurs de inspector la Centrul NaÅ£ional de Formare Profesională din capitală. Celălalt adjunct, după controalele grele din vară Ã…Ÿi presiunile din toamnă, a ajuns acum pe patul de spital, altul decât cel pe care a stat generalul, deÃ…Ÿi Andrei recunoaÃ…Ÿte că mai are Ã…Ÿi el nevoie de o internare pentru că piciorul încă nu i s-a reparat complet.

Mitescu a făcut în ultimele luni două preinfarcte, cam unul pentru fiecare control venit de la BucureÃ…Ÿti, starea sănătăÅ£ii sale nefiind una de invidiat în prezent. Inspectoratul Ã…žcolar se prezintă însă ca o instituÅ£ie condusă de democraÅ£i în continuare, chiar dacă despre perfuzii Ã…Ÿi bisturie nu vorbeÃ…Ÿte nimeni, nici măcar liberalii care conduc sistemul sanitar din judeÅ£ aÃ…Ÿa cum se pricep mai bine.

Gigi Ciuncanu

24.10.2007. 00:56


Acest articol n-are nici un comentariu.

0 Comments

Leave a Comment

Login

Welcome! Login in to your account

Remember me Lost your password?

Lost Password