Acestea sunt cele mai noi focare de Covid-19

Acestea sunt cele mai noi focare de Covid-19

In Timis au fost depistate doua focare de Covid-19. Mai exact sase pacienti cronici internati la Spitalul de Psihiatrie din Gataia au fost confirmati pozitiv cu Covid-19 dar si opt cetateni vietnamezi care lucreaza la o unitatea de procesare a carnii.

  Iata care au fost declaratiile cu privire la aceste doua cazuri

„În ceea ce priveşte focarul de COVID-19 de la Spitalul de Psihiatrie din Gătaia, precizăm faptul că au fost confirmate şase cazuri, iar ancheta epidemiologică efectuată de Direcţia de Sănătate Publică (DSP) Timiş este în desfăşurare, fiind recoltate peste 100 de probe de la personalul medical şi de la pacienţii spitalului. Referitor la focarul de la o unitate de procesare a cărnii, unde opt angajaţi vietnamezi au fost contaminaţi cu coronavirus, este în curs de desfăşurare ancheta epidemiologică a DSP. Cei opt angajaţi vietnamezi, împreună cu alţi 60 de angajaţi din Vietnam, locuiau în spaţii locative puse la dispoziţie de angajator. Cei 60 de angajaţi vietnamezi au fost izolaţi sub supraveghere timp de 14 zile. Despre acest caz a fost anunţat Centrul Naţional pentru Coordonarea Intervenţiei în vederea informării Ambasadei Vietnamului din România”, s-a aratat intr-un comunicat al Prefecturii Timis.

De la debutul pandemiei numarul cazurilor confirmate a ajuns la 600. Grupul de Comunicare Strategica a raportat in cursul zilei de azi 456 de cazuri noi de infectie cu coronavirus la 8633 de teste prelucrate. Astfel bilantul a ajuns la 32.535 de persoane infectate cu COVID-19. Pana in cursul acestei zile 532 de pacienti testati pozitiv au fost externati la cerere. Iar in ceea ce privesc decesele cauzate de infectarea cu Covid-19 , acestea au ajuns la 1.884 de persoane.

In acest moment, la ATI sunt internati 243 de pacienti confirmati pozitiv cu noul coronavirus. La nivel national au fost prelucrate 847.586 de teste.

Aceeseaza acest site pentru a fi intotdeauna la curent cu cele mai actuale stiri atat din momentul politic ca si din domeniul monden.

0 Comments

Leave a Comment

Login

Welcome! Login in to your account

Remember me Lost your password?

Lost Password