84 de tari, o singura coroana!

Bucuresti, 24 august 2009 – Duminica trecuta, in Paradise Island, Bahamas, s-a desfasurat finala concursului de frumusete Miss Universe 2009.
Pentru prima data in istoria acestei competitii titlul revine aceleiasi tari in doi ani consecutivi. Reprezentanta Venezuelei, Stefanía Fernández, a primit “Coroana Pacii” de la predecesoarea sa, Dayana Mendoza. Bijuteria cu diamante si rubine a fost creata in laboratoarele Nexus si alegerea ei a fost facuta de public prin vot online. Pe cea de-a doua treapta a podiumului a urcat reprezentanta Republicii Dominicane – Ada Aimee de la Cruz, urmata fiind de Gona Dragusha – Kosovo, Rachael Finch – Australia si Mayra Matos Perez – Puerto Rico.
Chiar daca reprezentanta Romaniei, Bianca Elena Constantin, nu s-a clasat in Top 15, participarea la prestigioasa competitie inseamna un plus castigat atat pentru experienta personala, cat si pentru tara noastra. Bianca Elena Constantin a avut oportunitatea sa vorbeasca despre Romania atat celor 83 de participante, cat si delegatiilor oficiale, reprezentan?ilor tarii gazda si organizatorilor.
Delegatia Romaniei la Miss Universe 2009 a fost unanim recunoscuta ca fiind cea mai tanara si una dintre cele mai active. In multimea de steaguri ce au colorat Marea Sala de Bal “Atlantis” in nuante sud – americane, dupa 11 ani de absenta drapelul Romaniei a fost fluturat in prezenta a 3000 de spectatori.
Cei care i-au fost alaturi Biancai Elena Constantin, in cele mai emotionante si tensionate momente traite in Bahamas, au fost: Mike Costache – Presedinte Miss Universe® Romania, Alina Dumitru – Director de Comunicare Miss Universe® Romania, Valentina Ionescu – Producator/Prezentator TVR.
Inainte de intrarea in competitie, Bianca Elena Constantin a purtat un scurt dialog chiar cu “temutul” Donald Trump, caruia i-a spus ca spera ca Romania sa fie gazda concursului Miss Universe, daca nu in 2010, cu siguranta in urmatorii ani. Magnatul american s-a aratat incantat de idee si a incurajat-o pe reprezentanta noastra.

25.08.2009. 09:48


Acest articol n-are nici un comentariu.

0 Comments

Leave a Comment

Login

Welcome! Login in to your account

Remember me Lost your password?

Lost Password