30 de tone de deşeuri adunate de pe Jiu

O ampla actiune de ecologizare a Defileului Jiului pe sectorul Visina- Manastirea Lainici s-a desf??urat sâmb?t?, 4 aprilie . Ac?iunea a fost organizat? de c?tre Prefectura Gorj, Consiliul Judetean Gorj in colaborare cu Apele Romane –Gorj si Agentia pentru Protectia Mediului Gorj

La aceasta actiune au participat 200 de elevi de la scolile din Bumbesti Jiu si satele invecinate, 30 de studenti ai Universitatii Constantin Brancusi din Tg-Jiu, 25 angajati ai Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta Gorj, 20 de politisti si 50 de jandarmi, 50 angajati de la alte institutii publice: Directia Silvica, Consiliul Judetean Gorj, angajati ai Primariei Bumbesti Jiu si reprezentanti ai Parcului National Defileul Jiului si Agentia pentru Protectia Mediului. Institutia Prefectului Gorj a fost reprezentata de prefectul Ion Florescu si subprefectul Marcel Romanescu.

Actiunea de ecologizare a durat mai bine de trei ore si s-a strans o cantitate de 30 de tone de deseuri care au fost depozite in 2000 de saci menajeri.

Prefectul judetului Gorj, Ion Florescu , a anuntat ca astfel de actiuni vor
continua, in perioada urmatoare, pentru un mediu sanatos si un judet curat. „ Am
inceput cu plantarea brazilor pe Valea Galbenului, continuam cu ecologizarea
Defileului Jiu. Intentionam sa facem astfel de actiuni si in alte zone ale judetului si
pe cursuri de apa ”- a declarat prefectul Ion Florescu.

05.04.2009. 09:12


Acest articol n-are nici un comentariu.

0 Comments

Leave a Comment

Login

Welcome! Login in to your account

Remember me Lost your password?

Lost Password