3 pasi care fac diferenta atunci cand cumperi o haina de blana pentru dama sau cum sa eviti imitatiile

Se spune ca o femeie, spre deosebire de un barbat, investeste de cel putin 4 ori mai mult in garderoba sa. Adevarat sau nu, un lucru e cert: o haina de blana dama este o piesa cheie in vestimentatia unei femei. Pentru ca nu este doar un simplu articol care te protejeaza de ger.

Hainele de acest fel au o prestanta unica, sunt din ce in ce mai interesante si ii asigura un look fantastic purtatoarei. Imitatiile, pe de alta parte, desi iti cuceresc privirea la inceput, se deterioreaza mult mai repede, au o durabilitate mai scazuta, prezinta goluri in material si nu isi pastreaza farmecul atemporal. Important este sa stii exact ce platesti! Tocmai de aceea, venim in intampinarea ta cu 3 recomandari avizate, care iti spun cum sa nu fii pacalit.

  1. Uita-te atent la eticheta si tasteaza codul unic pe website-ul Furmark

In cazul hainelor de blana, eticheta este extrem de importanta si ofera detalii semnificative despre produs si autenticitatea acestuia. Cumpara de la producatorii Furmark si vei avea, la un click distanta, toate informatiile despre fiecare etapa din realizarea produsului finit. De la originea pieilor, bursa de pe care au fost achizitionate, si pana la numele manufacturierului si brandul care a comercializat-o, toate informatiile sunt disponibile prin accesarea website-ului Furmark, unde poti testa codul unic de pe eticheta hainei. Nu ignora acest avantaj pe care il ai si valorifica din plin aceasta sursa de informatie. Iata, asadar, cea mai simpla metoda prin care poti verifica daca ai de a face cu un produs original sau cu o imitatie fara valoare.

 

  1. Asigura-te ca primesti garantie la fiecare produs achizitionat: este dreptul tau

Hainele de blana autentice necesita o investitie destul de serioasa, dar de care te poti folosi pe termen indelungat. Un astfel de articol vestimentar poate sa reziste si pana la 20 de ani, daca este intretinut corect si are parte de restilizare in centrele de profil. Garantia minima la achizitia unei haine de blana este de 30 de zile. Casele de blanuri serioase, insa, iti ofera garantie pe o perioada de 3 ani sau chiar 5 ani, in functie de articolul vestimentar. Asigura-te ca beneficiezi de acest avantaj: este o metoda prin care producatorii iti castiga votul de incredere si elimina orice dubiu pe care l-ai putea avea in privinta produsului. Dincolo de indiciile evidente care iti confirma autenticitatea produsului, certificatul de garantie este un lucru cert.

 

  1. Selecteaza cu maximul de exigenta posibil locul de unde cumperi haine de blana

Pentru aceasta categorie de produse, mediul de achizitie este esential. De aceea, iti recomandam sa eviti sa cumperi haine din blana naturala din targuri sau piete, si sa iti indrepti atentia spre casele de blanuri, unde experienta de achizitie este cu totul la un alt nivel si poti beneficia si de garantii. Daca preferi sa faci achizitiile online, trebuie sa stii ca ai aceasta posibilitate. Nu cumpara de la persoane fizice, care nu iti pot oferi suficiente informatii despre produs. Casele de blanuri au propriile platforme online, accesibile rapid.

 

Recomandare de magazin blanuri naturale Bucuresti: Blana.ro, Casa de blanuri MG

Blana.ro este cel mai sigur loc de unde poti cumpara haine de blana, fara sa risti niciun moment. Acest magazin blanuri naturale Bucuresti are o indelungata traditie in Romania, si ofera calitate la cel mai inalt nivel.

Blana.ro face parte din lista primilor 20 de producatori atestati Furmark in toata lumea. Vei beneficia de o garantie extinsa la fiecare produs pe care il achizitionezi. Il poti personaliza dupa specificatiile tale!

 

Date de contact:

Tel: +40 727 225 262

E-mail: daniel@blana.ro

 

 

 

0 Comments

Leave a Comment

Login

Welcome! Login in to your account

Remember me Lost your password?

Lost Password