19 premii la Campionatul National de Karate Traditional

Sportivii Clubului WASHI, sponsorizat de Grupul CEZ Romania, si-au demonstrat din nou performanta la faza Zona Tara Romaneasca- Copii a Campionatului National de Karate Traditional sustinut la Eforie Nord intre 14 si 15 Martie 2009.

Proaspat intorsi acasa, micutii karatisti ai Clubului WASHI se mandresc cu cele 19 premii obtinute intr-o competitie dificila, la care au participat 250 de sportivi din 19 cluburi din tara. Cei 24 de sportivi ai Clubului WASHI au obtinut 8 premii I, 4 premii II, 4 premii III si 3 premii IV la probele din concurs: kata individual feminin, kumite individual feminin, kata individual masculin, En-Bu mixt, kata echipe feminin si kata echipe masculin.

Grupul CEZ Romania sprijina si in anul 2009 performanta Clubului WASHI, club distins cu 3 medalii de aur la Campionatul European de Karate Fudokan de la Praga din 2008, asigurandu-le micutilor sportivi resursele materiale necesare desfasurarii antrenamentelor si deplasarii la campionatele din tara si din strainatate.

Antrenorul clubului, dnul Daniel Antici povesteste: „Competitia nu a fost deloc usoara, mai ales ca miza a fost foarte importanta: calificarea la Campionatul European 2009. Clubul WASHI a participat in acest an atat cu sportivii sai deja titrati, cat si cu sportivi noi, care au obtinut rezultate incurajatoare pentru fazele urmatoare. Sunt mandru de copii, mai ales ca unii dintre ei simt pentru prima data gustul victoriei.”
Karatistii WASHI nu au avut foarte mult timp sa sarbatoreasca „week-end-ul victoriei” pentru ca au inceput deja antrenamentele pentru Campionatul European din luna mai.
Grupul CEZ Romania ramane un partener de incredere al Clubului WASHI si in etapele urmatoare, ii felicita pe sportivi pentru rezultatele obtinute si le doreste cat mai multe victorii.

17.03.2009. 18:05


Acest articol n-are nici un comentariu.

0 Comments

Leave a Comment

Login

Welcome! Login in to your account

Remember me Lost your password?

Lost Password