ZiarulGorjului.ro Anul VI *  
Email: office @ ziarulgorjului.ro  
  Prima pagină · Ultima ora · Toni Greblă, la DNA

Menu:


PARTENERICasa Danielescu

PUBLICITATE


Expres Transport
Cazare pensiuni si hoteluri


Hotel Gorj


Next Gen

ULTIMA ORA

Niculina Mocioi s-a alăturat ALDE Gorj

  Toate stirile
COMUNICATE

Rrezultatele verificărilor primelor 10 persoane din grupul PFAM

  Toate comunicatele
LIVE WEBCAM
WEBCAM LIVE - CAMERE LIVE - Ziarul Gorjului   Coloana Infinitului
  Craiova
  CV - Fantana Arteziana
  Sibiu

Sport in Gorj RSS Display


ANUNŢURI
 IMOBILIARE
 AUTO
 ELECTRICE
 SERVICII
 DIVERSE
 Adaugă Anunț!

Toni Greblă, la DNA

Judecătorul Curţii Constituţionale (CC) Toni Greblă a fost adus la DNA, joi dimineaţă, pentru a fi audiat într-un dosar în care există suspiciuni că ar fi săvârşit infracţiunea de trafic de influenţă.

Greblă le-a spus jurnaliştilor, la intrarea în sediul Direcţiei Naţionale Anticorupţie, că nu ştie pentru ce a fost adus, însă a precizat că va fi audiat în calitate de martor. "Nu am nicio afacere privată. Nu ştiu de ce am fost adus", a declarat Toni Greblă la sosirea la DNA.

Potrivit procurorilor DNA, în perioada 2010-2015, Toni Greblă ar fi primit de la omul de afaceri Dan Bârcina servicii şi asigurări pentru maşină în valoare de 56 de mii de euro, folosirea gratuită a unui telefon, factura fiind de 1200 de lei, două rochii de damă în valoare de 1200 de lei şi, în octombrie 2012, în timpul campaniei, ar fi primit mai multe materiale electorale.

Ulterior, la ieşirea din sediul instituţiei, Greblă a precizat că nu a luat niciodată bani pentru activităţile desfăşurate, precum şi faptul că audierea de astăzi nu are legătură cu activitatea sa la Curtea Constituţională.

"Mi-au fost aduse la cunoştinţă nişte activităţi pe care le-ar fi desfăşurat cunoştinţe de-ale mele, rude. Nu pot să vă spun foarte multe din dosar. Eu nu am luat niciodată bani pentru activităţile pe care le-am desfăşurat. Prezenţa mea la DNA nu are nici o legătură cu activitatea de la Curtea Constituţională", a declarat Toni Greblă, la ieşirea din sediul DNA.
antena3.ro

22.01.2015. 02:09


Comentarii

Acest articol n-are nici un comentariu.

Comentează

Ziarul Gorjului nu este responsabil juridic pentru continutul comentariilor. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra va revine in exclusivitate.

* = câmp obligatoriu

:

:


4 + 7 =