ZiarulGorjului.ro Anul VI *  
Email: office @ ziarulgorjului.ro  
  Prima pagină · Ultima ora · Pandurii Tg-Jiu, victorie în faţa Rapidului

Menu:


PARTENERICasa Danielescu

PUBLICITATE


Expres Transport
Cazare pensiuni si hoteluri


Hotel Gorj


Next Gen

ULTIMA ORA

Niculina Mocioi s-a alăturat ALDE Gorj

  Toate stirile
COMUNICATE

Rrezultatele verificărilor primelor 10 persoane din grupul PFAM

  Toate comunicatele
LIVE WEBCAM
WEBCAM LIVE - CAMERE LIVE - Ziarul Gorjului   Coloana Infinitului
  Craiova
  CV - Fantana Arteziana
  Sibiu

Sport in Gorj RSS Display


ANUNŢURI
 IMOBILIARE
 AUTO
 ELECTRICE
 SERVICII
 DIVERSE
 Adaugă Anunț!

Pandurii Tg-Jiu, victorie în faţa Rapidului

Formaţia gorjeană Pandurii Tg. Jiu a învins cu 2-0 pe Rapid, după golul din prima repriză a lui Mihai Roman şi reuşita din partea secundă a lui Matulevicius.

După 14 minute de joc, Lung a dat pe lîngă balon şi Mihai Roman a rămas singur în careu de unde a reluat direct în poarta lui Bornescu. Pînă la sfîrştiul primei părţi, gorjenii au mai avut o ocazie importantă prin Predescu, care a şutat de la marginea careului, dar portarul giuleştenilor a respins în lateral.

În repriza secundă, băieţii lui Marian Rada au primit un penalty în minutul 53, după un fault a lui Elton la Alexandru Coman, dar şutul din lovitură de pedeapsă a lui Emil Dică a fost scos de Gliwa.

Cu un minut înainte de final, Matulevicius a fost găsit bine în faţa porţii, de unde l-a executat pe Bornescu şi a stabilit scorul final, 2-0.

Echipe de start:
Pandurii: Gliwa - Unguruşan, Erico, Elton, Momcilovic - Răduţ, Nistor - Buleică, Shalaj, Predescu - M.Roman Rezerve: Stanca, Pleaşcă, I. Constantin, P. Anton, Shamsin, Matulevicius, Şendroiu

Rapid: Bornescu - Tînc, D. Lung, Al. Iacob, Mendy - E. Dică, Rui Miguel, M. Stoica - Al. Coman, Pancu, M. Martin Rezerve: Drăghia, Al. Dan, Fl. Călin, Ciolacu, N. Vasile, Mera, V. Balint
gsp.ro

06.12.2014. 13:47


Comentarii

Nel 10.12.2014. 01:59

Cea mai buna oferta de lucru! Din ce in ce mai multi oameni lucreaza cu noi si sunt extrem de multumiti! NU este necesara niciun fel de experienta! Oferim curs gratuit si complet de instruire de la zero! Selectam urgent dezvoltatori de proiect pentru piata nationala si mondiala. Plata castigurilor realizate este garantata prin contract legal. Se lucreaza part-time (in timpul liber) sau full-time, la alegere. Cerem seriozitate maxima si dorinta de a invata ceva absolut nou si de viitor. Va oferim alte detalii dupa ce trimiteti textul ”Info” la adresa de email: locmunca.office@gmail.com

Comentează

Ziarul Gorjului nu este responsabil juridic pentru continutul comentariilor. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra va revine in exclusivitate.

* = câmp obligatoriu

:

:


6 + 4 =