ZiarulGorjului.ro Anul VI *  
Email: office @ ziarulgorjului.ro  
  Prima pagină · Ultima ora · C.E. OLTENIA NU ESTE ÎN PRAG DE INSOLVENŢĂ

Menu:


PARTENERICasa Danielescu

PUBLICITATE


Expres Transport
Cazare pensiuni si hoteluri


Hotel Gorj


Next Gen

ULTIMA ORA

Niculina Mocioi s-a alăturat ALDE Gorj

  Toate stirile
COMUNICATE

Rrezultatele verificărilor primelor 10 persoane din grupul PFAM

  Toate comunicatele
LIVE WEBCAM
WEBCAM LIVE - CAMERE LIVE - Ziarul Gorjului   Coloana Infinitului
  Craiova
  CV - Fantana Arteziana
  Sibiu

Sport in Gorj RSS Display


ANUNŢURI
 IMOBILIARE
 AUTO
 ELECTRICE
 SERVICII
 DIVERSE
 Adaugă Anunț!

C.E. OLTENIA NU ESTE ÎN PRAG DE INSOLVENŢĂ


CE Oltenia, o companie cu o cifră de afaceri de 2,7 miliarde lei, se află, în acest moment, într-o situaţie stabilă din punct de vedere financiar, solvabilitatea şi lichiditatea situându-se în limitele admisibile.
La această dată societatea nu înregistrează datorii restante faţă de bugetul consolidat al statului şi a achitat toate obligaţiile financiare către furnizori şi instituţiile bancare, conform prevederilor contractuale. De asemenea, pentru conformarea impusa de legislatia in vigoare, a fost achizitionat un procent de aproximativ 80% din totalul de certificate de CO2 aferente productiei de energie electrica din anul 2015. Cu toate ca intreaga cantitate presupune un efort financiar de cca 90 mil euro, termenul de conformare va putea fi respectat.
Influenta factorilor interni asupra valorilor indicatorilor economico – financiari ai CE Oltenia este permanent monitorizata, in contextul dat de evolutia actuala a pietei de energie nu tocmai favorabila producatorilor de energie pe baza de carbune.
CE Oltenia asigura partenerii comerciali si financiari ca declaratiile aparute in mass-media care “anticipeaza insolventa companiei” sunt pure speculatii.(ceoltenia.ro)

24.02.2016. 09:00


Comentarii

Acest articol n-are nici un comentariu.

Comentează

Ziarul Gorjului nu este responsabil juridic pentru continutul comentariilor. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra va revine in exclusivitate.

* = câmp obligatoriu

:

:


9 + 6 =