ZiarulGorjului.ro Anul VI *  
Email: office @ ziarulgorjului.ro  
  Prima pagină · Ultima ora

Menu:


PARTENERICasa Danielescu

PUBLICITATE


Expres Transport
Cazare pensiuni si hoteluri


Hotel Gorj


Next Gen

ULTIMA ORA

Niculina Mocioi s-a alăturat ALDE Gorj

  Toate stirile
COMUNICATE

Rrezultatele verificărilor primelor 10 persoane din grupul PFAM

  Toate comunicatele
LIVE WEBCAM
WEBCAM LIVE - CAMERE LIVE - Ziarul Gorjului   Coloana Infinitului
  Craiova
  CV - Fantana Arteziana
  Sibiu

Sport in Gorj RSS Display


ANUNŢURI
 IMOBILIARE
 AUTO
 ELECTRICE
 SERVICII
 DIVERSE
 Adaugă Anunț!

Niculina Mocioi s-a alăturat ALDE Gorj

Deputatul gorjean Niculina Mocioi a ales să se alăture echipei ALDE Gorj, după ce, în ultimul an, a susținut în Parlamentul României proiectele de lege propuse și inițiate de parlamentarii de la ALDE.

"Împreună, vom reda gorjenilor speranța că, după 11 decembrie, politicienii își vor întoarce fața spre ei și vor lucra în folosul comunităților din care aceștia fac parte.
Alături de deputatul Niculina Mocioi și de senatorul Scarlat Iriza, am convingerea că ALDE va deveni al doilea partid politic în Gorj, politicile și demersurile făcute de noi, în ultimul an, contribuind din plin la dezvoltarea economică și socială a județului"
, a declarat Dian Popescu, candidatul ALDE pentru Camera Deputaţilor.

   Scrie Comentarii (0)   10.11.2016. 05:11


Klaus Iohannis a promulgat modificarea legii energiei electrice și a gazelor naturale

Preşedintele Klaus Iohannis a promulgat vineri actul normativ care modifică şi completează Legea energiei electrice şi a gazelor naturale nr. 123/2012, informează Administraţia Prezidenţială.

Plenul Camerei Deputaţilor a adoptat, pe 10 octombrie, reexaminarea, la cererea preşedintelui Klaus Iohannis, a acestei legi.

Pe 27 octombrie, preşedintele Consiliului Concurenţei, Bogdan Chiriţoiu, preciza că prin acest act normativ producătorii de energie care vor încheia contracte între ei vor fi obligaţi de către Comisia Europeană să dea banii înapoi, în condiţiile în care o tranzacţie similară a fost deja considerată de Bruxelles ca fiind ajutor de stat ilegal.

  Citeşte tot articolul    Scrie Comentarii (0)   06.11.2016. 16:29


Avertizare meteorologică: Vânt puternic şi ninsori la munte

Administrația Națională de Meteorologie (ANM) a emis o avertizare Cod galben de vânt puternic şi ninsori la munte valabilă în 18 județe, până luni seara, la ora 23:00.

Potrivit ANM, începând din după-amiaza zilei de sâmbătă, 29 octombrie, și până în seara zilei de luni, 31 octombrie, la munte vor fi intervale de timp în care va ninge, iar vântul va avea intensificări cu viteze la rafală de peste 60-70 km/h, viscolind și spulberând ninsoarea. Meteorologii mai precizează că în zona Carpaților Meridionali și Orientali rafalele vor depăși temporar 80 km/h și se va depune strat nou de zăpadă.

De asemenea, vor fi afectate județele Covasna, integral, și, parțial, județele Maramureș, Bistrița Năsăud, Suceava, Mureș, Harghita, Neamț, Bacău, Vrancea, Buzău, Brașov, Prahova, Dâmbovița, Argeș, Vâlcea, Sibiu, Hunedoara și Gorj.

  Citeşte tot articolul    Scrie Comentarii (0)   29.10.2016. 09:06


Ion Călinoiu, condamnat la patru luni de închisoare cu amânare

Fostul preşedinte al CJ Gorj Ion Călinoiu a fost condamnat la patru luni de închisoare cu amânarea aplicării pedepsei, cu un termen de încercare de doi ani.

Acesta a fost găsit vinovat pentru că nu a menționat în declarațiile de avere veniturile obținute de la Centrul Național de Dezvoltare a Învățământului Profesional și Tehnic și Inspectoratul Școlar Județean Gorj.

   Scrie Comentarii (0)   25.10.2016. 10:17


Autoritatea Naţională Sanitară Veterinară şi pentru Siguranţa Alimentelor: 10 probe de E.Coli au fost depistate într-un supermarket şi trei abatoare din ţară

ANSVSA a anunţat, marţi, că în perioada 03.10- 14.10, a depistat prezenţa Escherichia Coli (Ecoli) la 10 probe prelevate dintr-un supermarket din Gorj şi trei abatoare din Vâlcea, Sibiu, Timiş, se arată într-un comunicat.

Este vorba despre o probă recoltată din produsul carne tocată vită, supermarket, judeţ Gorj, de 3 probe rezultate de pe suprafaţa carcasei de ovine (test de sanitaţie) dintr-un abator din judeţul Vâlcea, de alte 3 probe rezultate de pe suprafaţa carcasei de ovine (test de sanitaţie) dintr-un abator din judeţul Sibiu şi 3 probe rezultate de pe suprafaţa carcasei de ovine (test de sanitaţie) dintr-un alt abator din judeţul Timiş.

  Citeşte tot articolul    Scrie Comentarii (0)   25.10.2016. 05:59


Poliţişti filmaţi în timp ce jucau tenis de masă

Doi agenţi din cadrul Secţiei de Poliţie Rurală Stoina, au fost filmaţi, joi seara, în uniformă, în timp ce jucau tenis de masă, într-un bar din comuna Berleşti.

Pe imagini se poate vedea cum cei doi poliţişti, îmbrăcaţi în uniformă, joacă tenis fără să fie deranjaţi de prezenţa celorlalţi clienţi din local. Reprezentanţii Primăriei comunei Berleşti, pe care oamenii legii trebuie să o supravegheze, cer să fie luate măsuri în acest caz.
Click pentru video

   Scrie Comentarii (0)   22.10.2016. 06:52


C.E. OLTENIA NU ESTE ÎN PRAG DE INSOLVENŢĂ


CE Oltenia, o companie cu o cifră de afaceri de 2,7 miliarde lei, se află, în acest moment, într-o situaţie stabilă din punct de vedere financiar, solvabilitatea şi lichiditatea situându-se în limitele admisibile.
La această dată societatea nu înregistrează datorii restante faţă de bugetul consolidat al statului şi a achitat toate obligaţiile financiare către furnizori şi instituţiile bancare, conform prevederilor contractuale.

  Citeşte tot articolul    Scrie Comentarii (0)   24.02.2016. 09:00


STRUCTURA DE CONDUCERE A DIVIZIEI MINIERE

In urma modificarii structurii organizatorice a CE Oltenia, conducerea Diviziei Miniere va fi asigurata de urmatorii:
• Director Directie Productie – Ungureanu Dumitru
• Director Directie Tehnica – Paraschivu Ion
• Inginer Sef Minier – Guran Ion
• Inginer Sef Tehnic – Gugu Radu
• Director Sucursala Miniera Motru – Jilt – Dafinoiu Mihai
• Director Sucursala Miniera Rosia – Rovinari – Ionita Iustin.
La nivelul Diviziei Miniere au fost desfiintate 45 de posturi de conducere.(ceoltenia.ro)

   Scrie Comentarii (0)   24.02.2016. 08:59


COMUNICAT - SESIZAREA D.N.A. (FAPTE DE NATURÃ PENALÃ) - CÂRCIUMARU FLORIN, PRIMAR

Agenția Națională de Integritate a sesizat Direcția Națională Anticorupție cu privire la posibila săvârșire de către CÂRCIUMARU FLORIN, Primar al Mun. Târgu Jiu, a infracțiunii asimilată infracțiunilor de corupție precum și a infracțiunii de conflict de interese, întrucât, în calitate de ordonator de credite, a semnat, mai multe documente în beneficiul S.C. PRES SANITAS S.R.L. Târgu Jiu, societate de la care fiica sa, CĂLINOIU EUGENIA FLORINELA (fostă CÂRCIUMARU), a achiziționat, în anul 2010, prin mandatar CÂRCIUMARU FLORIN, un imobil la prețul de 70.200 Lei. Imobilul fusese achiziționat anterior, în anul 2007, de către această societate comercială cu prețul de 270.000 Lei.

  Citeşte tot articolul    Scrie Comentarii (0)   22.02.2016. 06:08


Ministrul Energiei: A venit timpul pentru o schimbare radicală la Complexul Energetic Oltenia
Soarta Complexului Energetic Oltenia se află în mâinile Ministerului Energiei și a sindicatelor din Târgu Jiu, însă a venit timpul pentru o schimbare radicală, iar singura soluție este oprirea devalizării companiei, a declarat, vineri, 19 feb, ministrul Energiei, Victor Grigorescu.

  Citeşte tot articolul    Scrie Comentarii (0)   22.02.2016. 03:10


Pregătirea privatizărilor Hidroelectrica și CE Oltenia, printre prioritățile Ministerului Energiei

Ministerul Energiei a inclus printre prioritățile sale încurajarea producției de resurse energetice primare din surse indigene, dezvoltarea de noi perimetre de producție în Marea Neagră, precum și continuarea pregătirii Hidroelectrica și Complexului Energetic Oltenia pentru privatizare, conform listei de priorități strategice ale instituției, publicate vineri pe site-ul Guvernului.

  Citeşte tot articolul    Scrie Comentarii (0)   17.01.2016. 10:09


Filmul "Brâncuşi din eternitate", prezentat la Londra şi New York

Lungmetrajul "Brâncuşi din eternitate", de Adrian Popovici, cu Claudiu Bleonţ, Vlad Rădescu, Alexandru Potocean, Iulia Verdeş, Andra Negulescu şi Ioan Andrei Ionescu, va fi prezentat criticilor de film şi membrilor British Academy of Film and Television Arts (BAFTA), la New York şi la Londra.

  Citeşte tot articolul    Scrie Comentarii (0)   06.12.2015. 11:11


<< Prima pagină < Pagina precedentă [1 / 164] Pagina următoare > Ultima pagină >>