ZiarulGorjului.ro Anul VI *  
Email: office @ ziarulgorjului.ro  
  Prima pagină · Sport · Un gol, trei bare, zero puncte

Menu:


PARTENERICasa Danielescu

PUBLICITATE


Expres Transport
Cazare pensiuni si hoteluri


Hotel Gorj


Next Gen

ULTIMA ORA

Niculina Mocioi s-a alăturat ALDE Gorj

  Toate stirile
COMUNICATE

Rrezultatele verificărilor primelor 10 persoane din grupul PFAM

  Toate comunicatele
LIVE WEBCAM
WEBCAM LIVE - CAMERE LIVE - Ziarul Gorjului   Coloana Infinitului
  Craiova
  CV - Fantana Arteziana
  Sibiu

Sport in Gorj RSS Display


ANUNŢURI
 IMOBILIARE
 AUTO
 ELECTRICE
 SERVICII
 DIVERSE
 Adaugă Anunț!

Un gol, trei bare, zero puncte

Pandurii Tg-Jiu a plecat acasă cu “mâna goală” din deplasarea de la Astra, deşi gorjenii au deschis scorul încă din debutul partidei şi au avut o mulţime de ocazii, lovind de trei ori bara porţii lui Silviu Lung Jr.

Elevii lui Petre Grigoraș au deschis scorul în minutul 7 prin Momcilovic, care a reluat perfect cu capul în urma unui corner. VEZI VIDEO

Peste un sfert de oră, Erico a fost eliminat după un fault din spate, din postură de ultim-apărător, la Budescu. Imediat după această decizie, antrenorul Pandurilor a fost trimis și el în tribună pentru proteste.

Gorjenii au fost si lipsiţi de şansă: bara şi Silviu Lung au salvat poarta astralilor la şuturile lui Roman, Nistor şi Răduţ. Până la pauză oaspeții au mai avut o bară, prin acelaşi Răduţ, care a tras în transversală, din lovitură liberă de la limita careului.

Muștruluiți bine la cabine de patronul Ioan Niculae, jucătorii Astrei s-au trezit la vreme şi au reuşit egalarea în minutul 71. Budescu a centrat din corner, Cristescu a prelungit până la Joazinho, iar jucătorul împrumutat de la Braga a marcat printr-o reluare simplă, din interiorul careului, pe jos.

Gazdele au forţat si golul victoriei, iar acesta a venit în minutul 88, prin Bukari. Atacantul giurgiuvenilor a tras frumos, pe jos, de la limita careului.

După acest eşec, gorjenii ocupă locul 13, loc retrogradabil, acumulând doar 7 puncte după 8 etape disputate.

Click pentru rezumatul partidei

Echipele de start:
Astra: Lung jr. – L. Rus, Toure, Oros (min. 59 Cristescu), Joaozinho – Laban (min. 46 Florescu), Takayuki – Enache (min. 46 Chițu), Budescu, de Amorim – Bukari.
Antrenor: Daniel Isăilă.

Pandurii: Stanca – Pleașcă (min. 60 Buleică), Christou, Erico, Momcilovic – Anton (min. 75 Iorga), Elton – Răduț, Nistor, Nicoară (min. 65 Shalaj) – Roman.
Antrenor: Petre Grigoraș.

Cartonașe galbene : Budescu (min. 14), Laban (min. 45), L. Rus (min. 54), Bukari (min. 89), Joaozinho (min. 90+2) / Răduț (min. 51), Christou (min. 60), Shalaj (min. 80), Nistor (min. 85)
Cartonaș roșu : Erico (min. 22)

21.09.2014. 17:06


Comentarii

Acest articol n-are nici un comentariu.

Comentează

Ziarul Gorjului nu este responsabil juridic pentru continutul comentariilor. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra va revine in exclusivitate.

* = câmp obligatoriu

:

:


3 + 4 =