ZiarulGorjului.ro Anul VI *  
Email: office @ ziarulgorjului.ro  
  Prima pagină · Sport · Pintilii vrea la Pandurii, Al Hilal nu

Menu:


PARTENERICasa Danielescu

PUBLICITATE


Expres Transport
Cazare pensiuni si hoteluri


Hotel Gorj


Next Gen

ULTIMA ORA

Niculina Mocioi s-a alăturat ALDE Gorj

  Toate stirile
COMUNICATE

Rrezultatele verificărilor primelor 10 persoane din grupul PFAM

  Toate comunicatele
LIVE WEBCAM
WEBCAM LIVE - CAMERE LIVE - Ziarul Gorjului   Coloana Infinitului
  Craiova
  CV - Fantana Arteziana
  Sibiu

Sport in Gorj RSS Display


ANUNŢURI
 IMOBILIARE
 AUTO
 ELECTRICE
 SERVICII
 DIVERSE
 Adaugă Anunț!

Pintilii vrea la Pandurii, Al Hilal nu

Pintilii s-a înţeles cu Pandurii pentru acest retur, însă Al Hilal nu şi-a dat încă acordul. Arabii ar vrea să-l împrumute pe mijlocaş undeva în zonă, pentru a-l avea sub observaţie.

Pintilii nu ştie încă unde va juca după cantonamentul naţionalei din Antalya. Fostul căpitan al Stelei ar fi de acord să revină la Târgu Jiu, de unde s-a transferat în Ghencea. Totul e pus la punct şi cele două tabere mai aşteaptă doar răspunsul arabilor.

“80-90% aș alege Pandurii. Pandurii e echipa care mi-a dat cele mai multe, m-aș duce la Pandurii cu plăcere. Steaua? Nu Steaua. Campionatul e luat, ce rost avea să mă duc la Steaua trei luni. Steaua voia pentru Champions League. Al Hilal nu a vrut și atunci a fost ok.”, a declarat Pintilii, în Antalya, unde se pregătește sub comanda lui Anghel Iordănescu.

Pe lângă Steaua şi Pandurii, şi Rapid a încercat să-l convingă pe fostul căpitan din Ghencea să vină în Giuleşti: “Au fost mai multe din țară și sunt unele de care încă nu știți. Dar nu e vorba de asta. Nu depinde de mine, depinde doar de ei. Ei îmi caută în Qatar și Emirate, vor să mă țină mai aproape de ei.”
digisport.ro

12.02.2015. 03:30


Comentarii

Acest articol n-are nici un comentariu.

Comentează

Ziarul Gorjului nu este responsabil juridic pentru continutul comentariilor. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra va revine in exclusivitate.

* = câmp obligatoriu

:

:


3 + 9 =