ZiarulGorjului.ro Anul VI *  
Email: office @ ziarulgorjului.ro  
  Prima pagină · Sport · Pandurii au intrat 30 de zile în silenzzio stampa

Menu:


PARTENERICasa Danielescu

PUBLICITATE


Expres Transport
Cazare pensiuni si hoteluri


Hotel Gorj


Next Gen

ULTIMA ORA

Niculina Mocioi s-a alăturat ALDE Gorj

  Toate stirile
COMUNICATE

Rrezultatele verificărilor primelor 10 persoane din grupul PFAM

  Toate comunicatele
LIVE WEBCAM
WEBCAM LIVE - CAMERE LIVE - Ziarul Gorjului   Coloana Infinitului
  Craiova
  CV - Fantana Arteziana
  Sibiu

Sport in Gorj RSS Display


ANUNŢURI
 IMOBILIARE
 AUTO
 ELECTRICE
 SERVICII
 DIVERSE
 Adaugă Anunț!

Pandurii au intrat 30 de zile în silenzzio stampa

Preşedintele pandurilor, Marin Condescu, a precizat prin intermediul unui comunicat de presă că, niciunul din oficialii echipei nu vor mai da declaratii oficiale cu privire la campania de achiziţii timp de 30 de zile.

Pe lângă perioada de sillenzio stampa din cauza discuţiilor şi declaraţiilor date de impresarul Zvonko Milojkovic, care a afirmat în unele ziare că, Pandurii au datorii financiare faţă de el de la transferal sârbului Vojislav Vranjkovic la Dinamo, oficialii pandurilor au decis de asemenea să întrerupă orice colaborare cu acesta.

Condescu a precizat într-un comunicat de presă că a rupt orice legătură cu impresarul Zvonko, care, prin declaraţiile date în presă, nu a făcut altceva decât să defăimeze numele său şi al clubului : “ Am decis să întrerupem colaborarea cu impresarul Zvonko Milojkovic în urma declaraţiilor defăimătoare făcute la adresa clubului şi apărute în presă.

Menţionăm că, Pandurii Târgu Jiu nu are niciun fel de datorie atât financiară cât şi morală faţă de acesta”.

Tocmai din cauza impresarului, gorjenii nu vor mai opri niciun sârb la Târgu Jiu, toţi urmând a fi cedaţi la alte cluburi. Astfel, fundaşul stânga Nenand Kutlacic şi atacanţii Igor Radovanovic cât şi Nemanja Vidakovic, nu vor mai face parte din lotul pandurilor din această vară, toţi trei nemaifiind doriţi la Târgu Jiu.

Dintre aceştia, singurul care şi-a exprimat regretul de a pleca de la Pandurii este Vidakovic, jucător adus la echipă cu un sezon în urmă. Tânărul atacant a evoluat mai mult pentru echipa satelit, însă şi-ar fi dorit să continue la Târgu Jiu.

Ceilalţi doi sârbi au fost aduşi la Pandurii în iarnă, însă nu au dat nicio satisfacţie. Randamentul scăzut al acestora, dar şi faptul că au evoluat foarte puţin, l-au determinat pe tehnicianul Eugen Negaoe să-i pună pe cei doi pe lista cu jucătorii de care se vor despărţi în această vară.

06.06.2007. 16:07


Comentarii

Acest articol n-are nici un comentariu.

Comentează

Ziarul Gorjului nu este responsabil juridic pentru continutul comentariilor. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra va revine in exclusivitate.

* = câmp obligatoriu

:

:


3 + 9 =