ZiarulGorjului.ro Anul VI *  
Email: office @ ziarulgorjului.ro  
  Prima pagină · Sport

Menu:


PARTENERICasa Danielescu

PUBLICITATE


Expres Transport
Cazare pensiuni si hoteluri


Hotel Gorj


Next Gen

ULTIMA ORA

Niculina Mocioi s-a alăturat ALDE Gorj

  Toate stirile
COMUNICATE

Rrezultatele verificărilor primelor 10 persoane din grupul PFAM

  Toate comunicatele
LIVE WEBCAM
WEBCAM LIVE - CAMERE LIVE - Ziarul Gorjului   Coloana Infinitului
  Craiova
  CV - Fantana Arteziana
  Sibiu

Sport in Gorj RSS Display


ANUNŢURI
 IMOBILIARE
 AUTO
 ELECTRICE
 SERVICII
 DIVERSE
 Adaugă Anunț!

Pandurii - 26 de jucători pentru retur

Gruparea gorjeană şi-a reluat începând de luni după amiază antrenamentele pe terenul de la Târgu Jiu. După un stagiu de două săptămâni petrecute în localitatea Kaprun din Austria, trupa pregătită de tehnicianul Eugen Neagoe aşteaptă startul returului, care va avea loc pe 26 iulie. Gorjenii şi-au definitivat lotul în aceste zile, care cuprinde un număr de 26 de jucători, din care şapte achiziţii. După ce i-au adus pe Mircea Voicu de la Jiul Petroşani şi pe Alexandru Piţurcă de la TSKA Sofia, oltenii au continuat lista de achiziţii cu patru jucători de origine străină, din care doi sunt brazilieni, un sloven şi un ivorian. Pe lângă aceştia, la Târgu Jiu a ajuns şi fundaşul Rapidului Adrian Rusu. Antrenorul Eugen Neagoe s-a declarat mulţumit de evoluţia echipei sale în cantonamentul din Austria, acesta fiind deranjat doar de condiţiile nefavorabile care la-a stricat planurile.

  Citeşte tot articolul    Scrie Comentarii (0)   17.07.2007. 22:40


Remiză cu austriecii

După o victorie categorică, scor 3-0 cu Neftchi Baku şi o remiză albă, 0-0 cu Burghausen, gorjenii au reuşit încă un rezultat favorabil. Pandurii au obţinut o remiză cu echipa Admira Wacker, într-o partidă care s-a desfăşurat la 50 kilometri de Salsburg.

  Citeşte tot articolul    Scrie Comentarii (0)   17.07.2007. 22:38


Au ratat întâlnirea cu Levski Sofia

După ce au pierdut partida cu Dinamo Kiev din cauza ploii torenţiale care s-a abătat pentru localitatea în care trebuia să se desfăşoare partida, gorjenii au ratat şi ultima partidă de pregătire, dar şi cea mai importantă, în compania campioanei Bulgariei, Levski Sofia.

  Citeşte tot articolul    Scrie Comentarii (0)   17.07.2007. 22:31


Brazilia-noua campioană a Americii de Sud

Brazilia a reuşit să-şi apere trofeul învingând categoric Argentina, luni, în finala Copei America, desfăşurată în Venezuela.
Deşi pornea cu şansa a doua, din cauza absenţtelor de marcă(Ronaldinho, Kaka, Adriano,Ze Roberto, Ronaldo), reprezentativa condusă de Carlos Dunga şi-a întrecut din nou marea rivală, cu 3-0, câştigând cea de-a 42-a ediţie a celei mai vechi competiţii între ţări.

  Citeşte tot articolul    Scrie Comentarii (0)   17.07.2007. 22:29


Liga I - Programul turului 2007-2008

Etapa 1 (28 iulie)
U Craiova - Farul
Steaua - Ceahlaul
Gloria Buzau - Dinamo
FC Vaslui - UTA
Gloria Bistrita - Unirea Urziceni
Dacia Mioveni - Rapid
U Cluj - Pandurii
Otelul - CFR Cluj
Poli Timisoara - Poli Iasi

  Citeşte tot articolul    Scrie Comentarii (0)   10.07.2007. 23:58


Cristache a fost cooptat în lotul pandurilor

Lotul pandurilor care a plecat în cantonamentul de la Kaprun cuprinde un număr de 23 de jucători: Adnan Guso, Robert Bălăeţ, Ibrahim Dossey - portari, Alin Chibulcutean, Alin Rus, Florin Popete, Sergiu Mândrean, Ionuţ Dragomir – fundaşi, Adrian Popescu, Marian Vătavu, Alexandru Păcurar, Cirpian Vasilache, Florin Stângă, Mircea Voicu, Andrei Enescu, Daniel Orac, Mugurel Dedu, Ilie Iordache, Dorin Cristache - mijlocaşi, Liviu Mihai, Igor Radovanovic, Sorin Vintilescu, Alexandru Piţurcă - atacanţi.

  Citeşte tot articolul    Scrie Comentarii (1)   04.07.2007. 01:37


Adrian Anca, dorit la Pandurii

Deşi lotul pandurilor se va mări cu venirea jucătorilor străini, gorjenii vor să mai aducă şi jucători din campionatul intern.
Aflaţi în discuţii cu mai mulţi jucători din prima ligă, pandurii nu au reuşit să realizeze până acum decât un singur astfel de transfer, cel al mijlocaşului Mircea Voicu adus de la Jiul Petroşani. În rest, singurul care a semnat cu Pandurii, atacantul Alexandru Piţurcă, a ajuns în oraşul lui Brâncuşi liber de contract, acesta evoluând ultima dată afară. În aceste zile, gorjenii înceracă să-l aducă la echipă pe atacantul echipei CFR Cluj, Adrian Anca.

  Citeşte tot articolul    Scrie Comentarii (0)   04.07.2007. 01:35


Un brazilian în probe

Rămaşi acasă pentu a-şi da examenele pentru licneţă, jucătorii Sergiu Mândrean şi Marian Vătavu s-a alăturat lotului pandurilor la sfârşitul săptămânii, aceştia ajungând în timp util pentru a evolua la primul amical susţinut de echipa gorjeană în cantonamentul de la Kaprun.

  Citeşte tot articolul    Scrie Comentarii (0)   04.07.2007. 01:31


Pandurii au plecat la Kaprun

Reveniţi din cantonamentul de la Băile Herculane, gorjenii au anunţat că cele şapte zile petrecute, au fost benefice echipei. Deşi au avut parte numai de pregătire fizică, jucătorii nu s-au plans prea mult de antrenamentele solicitante, aceştia find mulţumiţi de condiţiile de pregătire. Echipa a revenit la Târgu Jiu la începutul săptămânii, iar în acestă dimineaţă vor pleca spre localitatea austriacă Kaprun, unde vor efectua cel dea-l doilea stagiu de pregătire, care va dura 16 zile. În acest cantonamet, pandurii au programate o serie de jocuri amicale, în compania unor echipe puternice.

  Citeşte tot articolul    Scrie Comentarii (0)   27.06.2007. 00:30


Ciclism / Turul Ciclist al României ai trecut şi pe la Târgu Jiu

Locuitorii judeţului Gorj au avut parte zilele trecute de un spectacol sportive, organizat în cadrul celei mai importante competiţii de ciclism.
Ajuns la cea de-a 44-a ediţie, Turul Cislist al României, care se organizează în 11 judeţe, a ajuns şi în oraşul lui Brâncuşi, acesta fiind organizat la sfârşitul săptămânii trecute.

  Citeşte tot articolul    Scrie Comentarii (0)   27.06.2007. 00:24


Pandurii în cantonament la Herculane

Lotul care s-a deplasat la Herculane este următorul: Robert Bălăeţ, Alin Rus, Alin Chibulcutean, Florin Popete, Ionuţ Dragomir, Marian Vătavu, Sergiu Mândrean, Robert Vancea, Adrian Popescu, Alexandru Păcurar, Ciprian Vasilache, Andrei Enescu, Mugurel Dedu, Liviu Mihai, Sorin Vintilescu, Igor Radovanovic, Alexandru Piţurcă, Ilie Iordache, Mircea Voicu, Daniel Orac.

  Citeşte tot articolul    Scrie Comentarii (0)   21.06.2007. 01:00


Parângul Sadu nu trecut de barajul pentru „C”

Gorjenii au pierdut la limită barajul de promovare în eşalonul al treilea, în dauna echipei CFR Marmosim Simeria, care a promovat cu ajutorul brigăzii de arbitrii. Partida disputată sâmbătă după amiaza de la orele 17.00, pe terenul Textila din Cisnădie, a adus faţă în faţă două echipe care au luptat cu toate forţele pentru promovarea în eşalonul al treilea, însă ajutată de arbitrii, Marmosim Simeria a făcut saltul în eşalonul al treilea, lăsând Parângul încă un sezon în divizia judeţeană.

  Citeşte tot articolul    Scrie Comentarii (2)   21.06.2007. 00:57