ZiarulGorjului.ro Anul VI *  
Email: office @ ziarulgorjului.ro  
  Prima pagină · Sport · Înfrângere ruşinoasă pentru Pandurii

Menu:


PARTENERICasa Danielescu

PUBLICITATE


Expres Transport
Cazare pensiuni si hoteluri


Hotel Gorj


Next Gen

ULTIMA ORA

Niculina Mocioi s-a alăturat ALDE Gorj

  Toate stirile
COMUNICATE

Rrezultatele verificărilor primelor 10 persoane din grupul PFAM

  Toate comunicatele
LIVE WEBCAM
WEBCAM LIVE - CAMERE LIVE - Ziarul Gorjului   Coloana Infinitului
  Craiova
  CV - Fantana Arteziana
  Sibiu

Sport in Gorj RSS Display


ANUNŢURI
 IMOBILIARE
 AUTO
 ELECTRICE
 SERVICII
 DIVERSE
 Adaugă Anunț!

Înfrângere ruşinoasă pentru Pandurii

Steaua a zdrobit Pandurii cu 6-0, graţie golurilor lui Keşeru, şi se instalează în fruntea clasamentului cu punctaj maxim după primele patru etape.

Gorjenii au început tare partida din Ghencea, Matulevicius trecînd în cîteva rînduri pe lîngă deschiderea scorului. Primul gol a venit însă la poarta cealaltă, Claudiu Keşeru deschizînd scorul cu capul, din plonjon, după o centrare a lui Luchin (23).

După numai două minute, Cătălin Pîrvulescu îl faultează în careu pe Sînmărtean, iar centralul Colţescu dictează penalty. Keşeru îşi poziţionează mingea pe punctul cu var şi înscrie cu o scăriţă superbă (26). Acelaşi Keşeru avea să-şi completeze tripleta în minutul 34, după ce scăpase singur spre poarta lui Stanca.

A doua repriză a oferit acelaşi film, cu Steaua în rol principal. Acelaşi Keşeru avea să dea tabela peste cap cu un şut superb de la marginea careului (64), îngropîndu-i definitiv pe gorjeni. Steliştii nu s-au mulţumit însă cu avantajul de patru goluri şi au mai înscris de două ori, acelaşi Keşeru (82 şi 86) punînd cruce peste prestaţia slabă a gorjenilor.

Steaua cîştigă în stil mare şi este pregătită să îi înfrunte marţi pe bulgarii de la Ludogoreţ în play-off-ul Champions League.
gsp.ro

16.08.2014. 08:49


Comentarii

Acest articol n-are nici un comentariu.

Comentează

Ziarul Gorjului nu este responsabil juridic pentru continutul comentariilor. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra va revine in exclusivitate.

* = câmp obligatoriu

:

:


5 + 4 =