ZiarulGorjului.ro Anul VI *  
Email: office @ ziarulgorjului.ro  
  Prima pagină · Sport · În sfârşit, prima victorie !

Menu:


PARTENERICasa Danielescu

PUBLICITATE


Expres Transport
Cazare pensiuni si hoteluri


Hotel Gorj


Next Gen

ULTIMA ORA

Niculina Mocioi s-a alăturat ALDE Gorj

  Toate stirile
COMUNICATE

Rrezultatele verificărilor primelor 10 persoane din grupul PFAM

  Toate comunicatele
LIVE WEBCAM
WEBCAM LIVE - CAMERE LIVE - Ziarul Gorjului   Coloana Infinitului
  Craiova
  CV - Fantana Arteziana
  Sibiu

Sport in Gorj RSS Display


ANUNŢURI
 IMOBILIARE
 AUTO
 ELECTRICE
 SERVICII
 DIVERSE
 Adaugă Anunț!

În sfârşit, prima victorie !

Pandurii Târgu Jiu a obținut, vineri, prima victorie a sezonului, pe terenul lui Gaz Metan Mediaș. Succesul cu 2-0 al gorjenilor a fost adus de golurile marcate de Buleică (35) și Matulevicius (88).

Gazdele au dominat jocul încă din start și i-au "sufocat" pe elevii lui Petre Grigoraș în propria jumătate. Gorjenii s-au apărat bine și le-au dat puține șanse ardelenilor, care au avut primka ocazie în minutul 22, când Buziuc a trimis peste poartă cu o execuție superbă și surprinzătoare. Atacantul în vârstă de 20 de ani a rămas la fel de periculos, iar peste 4 minute relua cu capul, din plonjon, la fel de spectaculos, dar tot peste poartă, de această dată mai aproape.

Golul a picat contrar cursului jocului. Buleică a fost lansat foarte bine cu o pasă pe jos, s-a desprins din marcaj, a avansat câțiva pași, apoi a șutat puternic, fără speranțe pentru portarul Pleșca, marcând la prima minge pe spațiul porții echipei gazdă (35).

Jocul a continuat la fel, cu Gaz Metan la posesie și cu Pandurii închizând foarte bine culoarele către poarta lui Stanca, iar prima ocazie mare a reprizei secunde le-a aparținut tot oaspeților, la mingea trimisă puțin alături de poartă de Mihai Roman (58). Au urmat câteva minute în care procedeul preferat de jucătorii ambelor tabere a fost șutul de la distanță, dar portarii au fost de fiecare dată atenți.

Dan Roman - intrat în minutul 63 - a avut cea mai mare ocazie a "găzarilor", dar lovitura sa de cap nu a prins spațiul porții (84). Pe final, gorjenii au mai ajuns de câteva ori periculos în careul advers, iar una dintre incursiuni s-a soldat cu acordarea unei lovituri de la 11 metri, după ce Crețu a fost lovit în mână de minge. Matulevicius - intrat și el în repriza secundă - a transformat fără probleme și a stabilit scorul final, Gaz Metan - Pandurii 0-2.
digisport.ro

30.08.2014. 05:30


Comentarii

Acest articol n-are nici un comentariu.

Comentează

Ziarul Gorjului nu este responsabil juridic pentru continutul comentariilor. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra va revine in exclusivitate.

* = câmp obligatoriu

:

:


6 + 5 =