ZiarulGorjului.ro Anul VI *  
Email: office @ ziarulgorjului.ro  
  Prima pagină · Sport · Grijă mare, băieţi!

Menu:


PARTENERICasa Danielescu

PUBLICITATE


Expres Transport
Cazare pensiuni si hoteluri


Hotel Gorj


Next Gen

ULTIMA ORA

Niculina Mocioi s-a alăturat ALDE Gorj

  Toate stirile
COMUNICATE

Rrezultatele verificărilor primelor 10 persoane din grupul PFAM

  Toate comunicatele
LIVE WEBCAM
WEBCAM LIVE - CAMERE LIVE - Ziarul Gorjului   Coloana Infinitului
  Craiova
  CV - Fantana Arteziana
  Sibiu

Sport in Gorj RSS Display


ANUNŢURI
 IMOBILIARE
 AUTO
 ELECTRICE
 SERVICII
 DIVERSE
 Adaugă Anunț!

Grijă mare, băieţi!


Presiunea e mare pe umerii Energiei. Şi la handbal, şi la baschet! Motivele sunt simple. Se cere performanţă, iar cu cât bugetele sunt mai consistente, cu atât omul de rând din Gorj le reproşează mai marilor judeţului că banii din minerit îi aparţin şi lui, nu numai antrenorilor din ţară şi sportivilor de peste ocean.

A spus-o răspicat şi antrenorul emerit de la CS Pandurii, Ion Bură, care susţine că din salariul lui Nini s-ar putea finanţa tot atletismul din Gorj.
Tocmai această stare de încordare(vezi ce se întâmplă şi la Pandurii), nu ar trebui să se reflecte în teren! Ba chiar este cel mai prost moment pentru începuturi slabe de sezon, iar echipele Energiei nu au rupt gura târgului până acum.

Andrei Maioreanu visează la podium anul acesta, dar handbaliştii lui Andrieş par departe de a constitui o trupă redutabilă. Cu 3 victorii şi 3 înfrângeri la activ, “Durii” încă îşi caută ritmul, iar un obiectiv ratat ar putea însemna demiterea antrenorului gorjean.

Nu că ar fi avut Andrieş vreo vină până acum, la ce lot a avut la dispoziţie după “experimentul” Stângă. Dar în sportul românesc se trăieşte de pe o zi pe alta
Acatrinei şi Antonaru ar fi singurele plusuri după 6 runde. Mureşan încă se luptă cu accidentările, iar Liberţ nu a părut capabil, în primele confruntări, să conducă echipa de handbal.

La prima vedere avem o formaţie solidă la baschet. Eliminarea Mediaşului din cupă ar fi o mărturie în acest sens. Dar tocmai, când o stare de euforie a cuprins publicul gorjean, elevii lui Nini au dat-o în bară(dacă-mi permiteţi expresia).

La Chiajna au câştigat mai chinuit decât o arată tabela, la Cluj au fost “anesteziaţi”, iar acasă cu CSU Sibiu, oamenii de gabarit ai gorjenilor, şi anul acesta avem destui, nu au contat!

Nu e uşor să începi un proiect şi sunt un militant pentru continuitate. Dar sportivii, antrenorii şi oficialii Energiei trebuie să fie conştienţi că “răbdarea” în Gorj nu mai e de mult o stare de spirit. Lumea fierbe, iar la sfârşit de săptămână ar fi bine să vadă că banii oamenilor nu sunt cheltuiţi în van!

Cătălin Pasăre

18.10.2013. 20:24


Comentarii

Acest articol n-are nici un comentariu.

Comentează

Ziarul Gorjului nu este responsabil juridic pentru continutul comentariilor. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra va revine in exclusivitate.

* = câmp obligatoriu

:

:


3 + 7 =